Bijeenkomsten voor zwangeren

Een rondleiding door een kraamsuite van Máxima MC, een demonstratie van de ruggenprik en alle ins-en-outs over borstvoeding. Deze onderwerpen komen aan bod tijdens onze informatiebijeenkomsten Samen Zwanger, die zijn bedoeld om u voor te bereiden op uw zwangerschap en bevalling. Daarnaast zijn er in MMC voorlichtingsavonden over borstvoeding.

Informatieavond Samen Zwanger

Een zwangerschap en bevalling beleeft u samen. Om u hierop voor te bereiden, organiseren het Vrouw Moeder Kind-centrum van Máxima MC en verloskundepraktijken uit de regio de informatieavond ‘Samen Zwanger’.
Deze informatieavond bestaat uit twee delen:

  • Presentatie
    De gynaecoloog, verloskundige en anesthesist vertellen u in een interactieve presentatie alles over de zwangerschap en bevalling. Er is volop gelegenheid tot het stellen van vragen.
  • Informatiestands
    Daarna kunt u diverse stands bezoeken met onder andere informatie over kraamzorg en borstvoeding. Ook is er een demonstratie van de ruggenprik en kunt u een kijkje nemen in een van de kraamsuites in Máxima MC.

Aanvang: 19.00 uur (inloop vanaf 18.45 uur)

Aanmelden Samen Zwanger

 

English information evening

The information evening We are Pregnant is organized by the Woman Mother Child-center and the midwifery practices in the region to help prepare you for childbirth. During this evening you will receive an explanation from the gynecologist, midwife and anesthetist about pregnancy and childbirth. In addition, there are information stands on maternity care and breastfeeding and you can take a look at the MMC maternity suite.

The information evenings starts at 19:00 hours (doors open at 18:45 hours)

Sign up for We are Pregnant.

 

Voorlichting over borstvoeding

Heeft u vragen over het aanleggen van de baby, het afkolven of over de combinatie van werken en borstvoeding geven? Kom dan naar de gratis voorlichtingsavond over borstvoeding van de lactatiekundigen van MMC. Hier is volop de gelegenheid om vragen te stellen. Ook uw partner is van harte welkom.

Aanvang: 19.00 uur
Einde: 21.30/22.00 uur
Locatie: Máxima MC locatie Veldhoven, Auditorium

Aanmelden borstvoedingsbijeenkomst

Bij ZuidZorg JGZ kunt u ook terecht voor vergelijkbare informatiebijeenkomsten.