Bijeenkomsten voor zwangeren

Een rondleiding door een kraamsuite van Máxima Medisch Centrum, een demonstratie van de ruggenprik en alle ins-en-outs over borstvoeding. Deze onderwerpen komen aan bod tijdens onze informatiebijeenkomsten Samen Zwanger, die zijn bedoeld om u voor te bereiden op uw zwangerschap en bevalling. Daarnaast zijn er in MMC voorlichtingsavonden over borstvoeding.

Informatieavond Samen Zwanger

Een zwangerschap en bevalling beleeft u samen. Om u hierop voor te bereiden, organiseren het Vrouw Moeder Kind-centrum van Máxima Medisch Centrum en verloskundepraktijken uit de regio de informatieavond ‘Samen Zwanger’.
Deze informatieavond bestaat uit twee delen:

 • Presentatie
  De gynaecoloog, verloskundige en anesthesist vertellen u in een interactieve presentatie alles over de zwangerschap en bevalling. Er is volop gelegenheid tot het stellen van vragen.
 • Informatiestands
  Daarna kunt u diverse stands bezoeken met onder andere informatie over kraamzorg en borstvoeding. Ook is er een demonstratie van de ruggenprik en kunt u een kijkje nemen in een van de kraamsuites in Máxima Medisch Centrum.

Data

 • 14 augustus 2018
 • 18 september 2018
 • 16 oktober 2018
 • 14 november 2018
 • 12 december 2018

Aanvang: 19.00 uur (inloop vanaf 18.45 uur)

Aanmelden

Aanmelden voor de informatieavonden via het inschrijfformulier.

English information evening

The information evening We are Pregnant is organized by the Woman Mother Child-center and the midwifery practices in the region to help prepare you for childbirth. During this evening you will receive an explanation from the gynecologist, midwife and anesthetist about pregnancy and childbirth. In addition, there are information stands on maternity care and breastfeeding and you can take a look at the MMC maternity suite.

Dates

 • 14 November

The information evening starts at 18:00 hours (doors open at 17:45 hours).

Registration

You can sign up with this registration form.

 

Voorlichting over borstvoeding

Heeft u vragen over het aanleggen van de baby, het afkolven of over de combinatie van werken en borstvoeding geven? Kom dan naar de voorlichtingsavond over borstvoeding van de lactatiekundigen van MMC. Hier is volop de gelegenheid om vragen te stellen. Ook uw partner is van harte welkom.

Data

Avond (19.00u-21.00u) Middag (15.00u-17.00u)
5 september 2018 (VOL)  18 december 2018
10 oktober 2018
28 november 2018

Locatie: Máxima Medisch Centrum locatie Veldhoven, Auditorium

Aanmelden

Aanmelden voor de informatieavonden bij de polikliniek gynaecologie: tel. 040 – 888 83 80 of via het inschrijfformulier.