Keurmerken

Een keurmerk is een officiële erkenning dat het ziekenhuis voldoet aan bepaalde vastgestelde kwaliteitseisen. Het Vrouw Moeder Kind-centrum van Máxima Medisch Centrum mocht er diverse – met trots – in ontvangst nemen.

Borstvoedingscertificaat

Máxima Medisch Centrum heeft het WHO/UNICEF borstvoedingscertificaat in ontvangst mogen nemen. Dit houdt in dat er kwalitatief goede zorg ten aanzien van borstvoeding gegeven wordt. U kunt dus rekenen op de juiste begeleiding bij het aanleggen en het kolven.

Gouden Smiley

Na jarenlang de Smiley te hebben ontvangen, werd Máxima Medisch Centrum begin 2013 bekroond met de Gouden Smiley. Dit is het hoogst haalbare kwaliteitskeurmerk voor kindvriendelijke zorg van Stichting Kind en Ziekenhuis. De stichting roemt het Vrouw Moeder Kind-centrum van MMC om de zeer kindvriendelijke en gezinsgerichte zorg die geboden wordt en de tijd en aandacht die medewerkers hebben voor zieke kinderen en hun familie. In heel Nederland is slechts een beperkt aantal ziekenhuizen door Stichting Kind en Ziekenhuis op soortgelijke wijze gehonoreerd. Meer informatie: www.kindenziekenhuis.nl

Freya Pluim

Freya Pluim voor vruchtbaarheidszorg

Zowel in 2014 als in 2016 en 2018 mocht Máxima Medisch Centrum de Freya Pluim in ontvangst nemen. De pluim is bedoeld voor onze fertiliteitsafdeling. Freya is de patiëntenvereniging voor mensen met vruchtbaarheidsproblemen.

Zie ook de andere keurmerken van MMC.