Keurmerken

Een keurmerk is een officiële erkenning dat het ziekenhuis voldoet aan bepaalde vastgestelde kwaliteitseisen. Kindergeneeskunde van Máxima Medisch Centrum mocht er – met trots – diverse in ontvangst nemen.

Gouden Smiley

MMC ontvangt al jaren de Smiley, het keurmerk dat de Stichting Kind en Ziekenhuis uitreikt. Begin 2013 werd MMC beloond met het hoogst haalbare kwaliteitskeurmerk voor kindvriendelijke zorg: de Gouden Smiley. In mei 2017 is na de vierjarige herbeoordeling, opnieuw de Gouden Smiley toegekend. De stichting roemt Vrouw Moeder Kind-centrum van MMC om de zeer kindvriendelijke en gezinsgerichte zorg die geboden wordt en de tijd en aandacht die medewerkers hebben voor zieke kinderen en hun familie. In heel Nederland is slechts een beperkt aantal ziekenhuizen door Stichting Kind en Ziekenhuis op soortgelijke wijze gehonoreerd. Meer informatie: www.kindenziekenhuis.nl

Borstvoedingscertificaat

Máxima Medisch Centrum heeft het WHO/UNICEF borstvoedingscertificaat in ontvangst mogen nemen. Dit houdt in dat er kwalitatief goede zorg ten aanzien van borstvoeding gegeven wordt. U kunt dus rekenen op de juiste begeleiding bij het aanleggen en het kolven.