English

Maxima Medisch Centrum Medewerkers Besselaar, drs. A.T.

Arnold Besselaar, orthopeed Máxima Medisch Centrum

Besselaar, drs. A.T.

Specialisme: orthopedie

Functie: orthopedisch chirurg

Aandachtsgebied(en): kinderorthopedie en –traumatologie, klompvoetzorg (verwijscentrum), algemene traumatologie en in het bijzonder calcaneusfracturen (hielbot)

Telefoonnummer: (040) 888 86 20

De heer A.T. (Arnold) Besselaar heeft aan de Universiteit van Utrecht zijn opleiding tot arts gevolgd. Na zijn specialisatie tot orthopedisch chirurg heeft hij zich in het Wilhelmina Kinderziekenhuis verder gespecialiseerd in de kinderorthopedie. Zijn specialisaties zijn kindertraumatologie, voet- en enkelproblematiek bij kinderen en klompvoetbehandeling volgens Ponseti. Daarnaast zijn algemene traumatologie en in het bijzonder hielbeenbreuken (calcaneusfracturen) speciale aandachtsgebieden.

 

Sinds 2006 werkt hij binnen de Coöperatie Orthopedie Groot Eindhoven (samenwerking tussen de maatschappen Orthopedie van Catharina Ziekenhuis en Máxima Medisch Centrum). “Werken met kinderen is een groot goed. De groei van een kind is zeer interessant en biedt vaak mogelijkheden een afwijking te corrigeren. Extra geduld en goede voorlichting bij het kind en de ouders zijn de sleutel tot een goed behandelresultaat.”

 

Lidmaatschappen

  • Nederlandse Orthopaedische Vereniging (NOV)
  • Lid werkgroep Kinderorthopedie Nederland (WKO)
  • Lid Nederlandse Vereniging voor Orthopedische Traumatologie (NVOT)
E-mail de webmaster

Meer MMC websites: