22 juni 2020

Wegwerkzaamheden Kennedylaan Eindhoven

Wegwerkzaamheden Kennedylaan Eindhoven

Vanaf maandag 29 juni vinden er werkzaamheden plaats op de Kennedylaan tussen de Sterrenlaan en de Tempellaan. Dit zorgt voor een aangepaste verkeerssituatie richting Máxima MC, locatie Eindhoven. Kijk voorafgaand aan uw bezoek of u hinder ondervindt van de wegwerkzaamheden. Als alles volgens planning verloopt, zijn de werkzaamheden op 26 juli klaar.

Tijdens de werkzaamheden is de Kennedylaan alleen bereikbaar voor doorgaand verkeer dat de stad uit gaat (richting A50). Tijdens de eerste fase, vanaf maandag 29 juni, wordt het verkeer vanaf de snelweg richting Centrum, Nuenen en Mierlo omgeleid via de N2, Tilburgseweg en Ring. Verkeer vanaf de snelweg richting Helmond wordt omgeleid via de A2/A67. Vanuit Veghel geldt een adviesroute via de N279 richting Helmond.

Tijdens de eerste fase, vanaf maandag 13 juli, rijdt het verkeer de stad uit over de westelijke rijbaan. Daardoor zijn de toe- en afritten van de Kennedylaan niet bereikbaar. Verkeer richting Woensel moet dus gebruik maken van de afrit naar de Sterrenlaan/W. Churchilllaan.

Meer informatie