7 juli 2017

Wederom roze lintje van Borstkankervereniging Nederland

Ook dit jaar heeft Máxima Medisch Centrum het roze lintje ontvangen van Borstkankervereniging Nederland. Dit is het jaarlijkse keurmerk voor patiëntgerichte borstkankerzorg en dus het bewijs dat patiënten met (een vermoeden van) borstkanker bij ons Borstcentrum in goede handen zijn.


In Borstcentrum Máxima van Máxima Medisch Centrum wordt al vele jaren hoogstaande zorg geleverd aan patiënten met borstkanker of het vermoeden daarvan. Voor deze patiëntgerichte borstkankerzorg heeft MMC ook in 2017 voor de achtste keer op rij het roze lintje ontvangen.

Persoonlijke aandacht
In Borstcentrum Máxima is persoonlijke, hoog kwalitatieve zorg het doel. De volledige zorg voor patiënten met kanker is op één plek georganiseerd. Tijdens het gehele behandeltraject worden patiënten begeleid door één persoon, de casemanager. Dit alles zorgt voor een efficiënte behandeling en volop ruimte voor persoonlijke aandacht. Borstcentrum Máxima richt zich op snelheid in het diagnose- en het behandelproces, met als doel een zo kort mogelijke periode waarin de patiënt in onzekerheid verkeert.

Monitor Borstkankerzorg
De uitkomst van de Monitor Borstkankerzorg kan patiënten helpen bij het kiezen van een ziekenhuis waar zij zich het liefst laten onderzoeken en behandelen als dat nodig is. Je vindt de monitor met de resultaten van alle ziekenhuizen hier: https://monitorborstkankerzorg.nl/nl