English

Profiel MMC

Máxima Medisch Centrum: het beste van twee werelden
 

MMC is het grootste medisch centrum van de regio Zuidoost-Brabant en is gevestigd op twee locaties: hartje Eindhoven en aan de rand van Veldhoven. Door deze twee locaties kan het ziekenhuis de beste zorg en persoonlijke aandacht bieden. Patiënten kunnen vertrouwen op de kwaliteit, veiligheid en deskundigheid van onze grote ziekenhuisorganisatie. Tegelijkertijd zijn mensen door de twee locaties geen nummer: persoonlijke aandacht staat bij alles wat we doen centraal.

 

Door de twee locaties bieden wij zorg die nóg beter aansluit bij de wensen van de patiënt én bieden we de kortste toegangstijden en wachttijden in de regio. Op beide locaties hebben alle specialismen poliklinieken. Daarnaast hebben beide locaties een eigen functie en specialiteit.

 

Locatie Eindhoven

MMC Eindhoven is een grote kliniek voor planbare, laagcomplexe zorg met diverse toonaangevende medische centra. Allemaal slimme, multidisciplinaire concepten waarbij zoveel mogelijk diagnostiek en behandeling binnen een dagdeel op elkaar zijn afgestemd. Patiënten kunnen er in principe bij alle specialismen een afspraak maken op het spreekuur. Veel patiënten worden er behandeld in dagbehandeling en afspraak is afspraak.

• planbare en laagcomplexe zorg;

• gespecialiseerde medische centra;

• themapoliklinieken.

 

Locatie Veldhoven
In MMC Veldhoven is naast de basiszorg ook ruimte voor complexe operaties, intensieve en acute zorg en eerste harthulp. MMC Veldhoven beschikt daarom over de afdelingen spoedeisende hulp en intensive- en medium care. In Veldhoven bevindt zich ook ons Vrouw Moeder Kind-centrum (VMK-centrum).

• complexe operaties;

• intensieve zorg;

• spoedeisende hulp;

• eerste harthulp;

• zorg voor vrouw, moeder en kind.

 

Beleef uw bezoek in 360°

Een levensechte beleving van uw ziekenhuisbezoek/behandeling

   

Naar boven 

Download de app van Infor-med en bekijk alle 360° video’s

Downloaden op smartphone of tablet

   

>> Meer informatie

E-mail de webmaster

Meer MMC websites: