English

WhatsApp disclaimer

WhatsAppen met Máxima Medisch Centrum

  

MMC biedt naast de gebruikelijke communicatiekanalen ook een WhatsApp service. Stel je vraag via deze applicatie op je smartphone via het nummer 06 38 02 23 87. We beantwoorden je vragen tijdens kantooruren.

  

Wil je snel iets vragen? De WhatsApp service van Máxima Medisch Centrum is in eerste instantie bedoeld voor algemene servicevragen, bijvoorbeeld over openingstijden, bereikbaarheid, locaties en dergelijke. Het is een extra service voor onze bezoekers en patiënten. Als we je vraag niet kunnen beantwoorden via WhatsApp, helpen we je via een andere weg graag verder.

  

Voorwaarden

  • Heb je een spoedeisende medische vraag? WhatsApp ons dan niet, maar bel uw huisarts of neem contact op met de spoedeisende hulp, telefoonnummer: (040) 888 88 11. Bel 112 als elke seconde telt.
  • Wij beantwoorden je vragen tijdens kantooruren. Appen buiten kantoortijden kan natuurlijk, je krijgt de volgende werkdag antwoord.  
  • Een afspraak in het ziekenhuis verzetten of annuleren kun je alleen bij de betreffende polikliniek of afdeling doen. Bekijk de contactgegevens van alle specialismen.
  • Het is niet mogelijk om via WhatsApp medisch inhoudelijke vragen te stellen. Ook is het wettelijk niet toegestaan om medisch inhoudelijke gegevens van patiënten via deze applicatie uit te wisselen. Om die reden vragen wij je om vragen over persoonlijke gezondheidstoestand of diagnose te stellen aan de (huis)arts tijdens een persoonlijk gesprek, of te bellen met de polikliniek waar je onder behandeling bent.

   

Suggesties en ideeën

Niet alleen voor vragen kun je gebruik maken van WhatsApp, ook suggesties en ideeën zijn van harte welkom.

   

Privacy gebruikersgegevens

Berichtenservice WhatsApp is onderdeel van Facebook. Facebook hanteert vanaf 1 januari 2015 een vernieuwd gegevensbeleid. Hiermee is een einde gekomen aan de scheiding van gebruikersgegevens tussen Facebook en WhatsApp. De nieuwe voorwaarden betekenen niet dat Facebook berichten van WhatsApp kan lezen, maar de andere kant op is wel mogelijk: WhatsApp kan de beschikking krijgen over de dingen die Facebook van zijn gebruikers weet. WhatsApp zou dankzij de gegevens van Facebook bijvoorbeeld in kaart kunnen brengen wie de dienst gebruikt. Facebook verzamelt persoonsgegevens en wil graag weten waar een gebruiker is om bijvoorbeeld aanbiedingen van winkels of restaurants in de omgeving te kunnen tonen.

   

Download WhatsApp hier

Bij de applicatie WhatsApp maken wij gebruik van de producten en diensten van Wireless Services.

 

 

06 38 02 23 87

E-mail de webmaster

Meer MMC websites: