English

Plan uw ziekenhuisbezoek

Ziekenhuisplanner: plan samen uw ziekenbezoek

Met de ziekenhuisplanner kunt u samen met familie, vrienden en kennissen ziekenhuisbezoeken inplannen via een gemeenschappelijke, online, agenda.

Wat is Ziekenhuisplanner?
Ziekenhuisplanner is een website waarop mensen eenvoudig hun bezoeken aan iemand die in MMC ligt kunnen coördineren. Er is een gemeenschappelijke agenda waarop, door het gebruik van verschillende kleuren, direct te zien is wie wanneer op bezoek gaat. Uiteraard kun je dat ook per e-mail doen of telefonisch, maar als er op een bepaald tijdstip iemand verhinderd is dan vergt dat een hoop werk om afspraken te verzetten. Anders is er het risico dat er het ene bezoekuur te veel personen zijn en een ander bezoekuur niemand. Door het gebruik van ziekenhuisplanner wordt dat vanzelf in goede banen geleid.

Daarnaast is er een dagboekfunctie waarmee de gebruikers uit de groep op de hoogte gehouden kunnen worden en reacties kunnen plaatsen. De verbinding is beveiligd zodat de privacy gewaarborgd is.

Hoe werkt Ziekenhuisplanner?

Het gebruik van ziekenhuisplanner is eenvoudig. Een e-mailadres en een zelf gekozen wachtwoord zijn voldoende om de site te gebruiken. Degene die de bezoeken wil regelen, neemt het initiatief door met zijn e-mailadres en een zelf gekozen wachtwoord een account aan te maken. Daarna volgen de stappen vanzelf. De patiëntgegevens moeten ingevuld worden (ziekenhuis, naam, kamernummer en bezoektijden). Hierna komt de stap waarbij de familieleden en vrienden via een automatisch gegenereerde mail worden uitgenodigd de online agenda en het dagboek te delen. Uit privacyoverwegingen moeten de uitgenodigde mensen de uitnodiging bevestigen om toegang te hebben tot de patiënt waarvoor zij zijn uitgenodigd. Ook zij loggen in met hun e-mailadres en een zelfgekozen wachtwoord.

Vervolgens kan iedereen de agenda invullen, berichten plaatsen of een reactie op berichten geven. Iedereen kan zijn eigen berichten ook verwijderen als hij dat wil. Als het account drie maanden niet wordt gebruikt, wordt het account, na een waarschuwingsmail, automatisch verwijderd. De agenda kan ook worden geprint zodat patiënten, zowel digitaal als op papier kunnen zien wie er wanneer op bezoek komt.

E-mail de webmaster

Meer MMC websites: