Meet & Greet op 6 november

Studeer jij binnenkort af als verpleegkundige? Weet je al op welke afdeling jij jouw carrière wilt starten? Of werk je al als verpleegkundige en wil je de overstap maken naar een (ander) ziekenhuis. Wij denken graag met je mee! In ons vacatureoverzicht vind je al onze vacatures voor verpleegkundigen. Ook vacatures binnen onze zorggroep Acuut (zoals een traineeship) of op specialistische afdelingen als de NICU. Weet je nog niet zo goed waar jouw hart ligt en wil je graag de sfeer proeven op verschillende afdelingen? Ook dat kan. Onze talentmanagers (Melody en Tessa) zijn er om jou te helpen. Zij bekijken samen met jou waar jouw talenten liggen, welke afdelingen goed bij jou passen en brengen je in contact met afdelingshoofden in MMC. Ook starten we in het nieuwe jaar met een traineeship voor verpleegkundigen die nog geen ziekenhuis ervaring hebben. Kunnen we nog niet de vacature bieden waar jij naar op zoek bent, dan maken zij samen met jou een plan om te komen waar jij wilt komen.

Reageer op een van onze vacatures of stuur een open sollicitatie.

Ontmoet op woensdag 6 november tijdens onze meet & greet verschillende afdelingshoofden, verpleegkundigen, de loopbaanadviseur van MMC en onze talentmanagers! Tussen 16.00 uur en 18.00 uur (inloop tot 17.30 uur) kun je met hen in gesprek gaan onder het genot van een drankje en een hapje. Kom je ook? Meld je dan vóór 4 november a.s. aan door een mail te sturen naar werkenbij@mmc.nl.

Of je nu op zoek bent naar een vaste baan op een verpleegafdeling, gelijk in opleiding wil voor een specialisatie, via het flexbureau verschillende afdelingen wil leren kennen, eerst op wereldreis wil (met de baan voor daarna al in de pocket) of het nog niet weet. Onze talentmanager bekijkt graag samen met jou de mogelijkheden in MMC.