Meet en Greet op 8 januari

Studeer jij binnenkort af als verpleegkundige? Weet je al op welke afdeling jij jouw carrière wilt starten? Wij denken graag met je mee. In ons vacatureoverzicht zie je al onze vacatures, waarvan een groot deel ook geschikt is voor jou als startend verpleegkundige. Ook vacatures binnen onze zorggroep Acuut of op specialistische afdelingen als de NICU. Weet je nog niet zo goed waar jouw hart ligt en wil je graag de sfeer proeven op verschillende afdelingen? Ook dat kan. Onze talentmanagers (Marjolein en Tessa) zijn er om jou te helpen. Zij bekijken samen met jou waar jouw talenten liggen, welke afdelingen goed bij jou passen en brengen je in contact met afdelingshoofden in MMC. Kunnen we nog niet de vacature bieden waar jij naar op zoek bent, dan maken zij samen met jou een plan om te komen waar jij wílt komen.

Reageer op een van onze vacatures of stuur een open sollicitatie.

Ontmoet op 8 januari tijdens onze meet en greet verschillende afdelingshoofden, verpleegkundigen en onze talentmanagers! Tussen 16.00 uur en 18.00 uur kun je binnenlopen en met hen in gesprek gaan onder het genot van een drankje en een hapje. Kom je ook? Meld je aan door een mail te sturen naar werkenbij@mmc.nl.

Of je nu op zoek bent naar een vaste baan op een verpleegafdeling, gelijk in opleiding wil voor een specialisatie, via het flexbureau verschillende afdelingen wil leren kennen, eerst op wereldreis wil (met de baan voor daarna al in de pocket) of het nog niet weet. Onze talentmanager bekijkt graag samen met jou de mogelijkheden in MMC.

Reageer op een van onze vacatures of stuur een open sollicitatie via onze site www.werkenbijmmc.nl.