Samen Zwanger

Voorlichting over uw zwangerschap en bevallen in MMC

Samen zwanger ouders met baby en verpleegkundige

Gaat u in het ziekenhuis bevallen of bent u benieuwd hoe bevallen in het Vrouw Moeder Kind-centrum (VMK-centrum) van Máxima MC (MMC) gaat?

Op deze pagina vindt u alle informatie over het verloop van de zwangerschap, bevallen in ons VMK-centrum, mogelijkheden van pijnbestrijding maar ook de periode na de geboorte en babyvoeding. En natuurlijk een rondleiding door onze prachtige kraamsuites. Deze webpagina is de vervanger van de fysieke informatieavond ‘Samen Zwanger’, waarvoor jullie normaal gesproken naar het ziekenhuis zouden komen.

Bekijk de interactieve video

In deze interactieve video vertellen onze zorgprofessionals u graag wat u kunt verwachten van onze zorg rondom uw zwangerschap en bevalling in het VMK-centrum van MMC.

Vanwege het coronavirus is het momenteel niet mogelijk het ziekenhuis te bezoeken voor een rondleiding. Wij begrijpen dat u graag wilt zien waar u gaat bevallen, daarom kunt u nu deze digitale rondleiding door MMC volgen.

Live Q&A met onze zorgprofessionals

Samen zwanger

Maandelijks is er de mogelijkheid om live uw vragen te stellen tijdens het online een live Q&A met onze zorgprofessionals op de Instagrampagina van MMC. U kunt uw vraag rondom uw zwangerschap en bevalling vooraf insturen. Tijdens deze live Q&A beantwoorden de zorgprofessionals zoveel mogelijk vragen.

Wanneer sluit u aan in 2022?

  • Dinsdag 25 januari
  • Dinsdag 17 mei
  • Dinsdag 27 september
  • Dinsdag 22 november

Vanaf 19.30 uur.

Live Q&A terugkijken? Dat kan via het Instagram account @MMC via de highlight ‘Q&A zwanger’.

Wilt u nu alvast een vraag voor de live Q&A insturen? Stuur een ‘direct messaging’ (DM) naar ons Instagram account (@MMC) en wij nemen uw vraag mee tijdens de live Q&A.

Veelgestelde vragen

Heeft u nu een vraag? Bekijk dan de veelgestelde vragenlijst met alle informatie rondom uw zwangerschap en bevallen in MMC.

Staat uw vraag er niet tussen? Stuur deze dan in voorafgaand via een DM aan de live Q&A op Instagram. Onze zorgprofessionals proberen zoveel mogelijk vragen te beantwoorden.

Veelgestelde vragen

Information in English