Samen Zwanger

Voorlichting over uw zwangerschap en bevallen in MMC

Samen zwanger ouders met baby en verpleegkundige

Gaat u in het ziekenhuis bevallen of bent u benieuwd hoe bevallen in het Vrouw Moeder Kind-centrum (VMK-centrum) van Máxima MC (MMC) gaat?

Op deze pagina vindt u alle informatie over het verloop van de zwangerschap, bevallen in ons VMK-centrum, mogelijkheden van pijnbestrijding maar ook de periode na de geboorte en babyvoeding. En natuurlijk een rondleiding door onze prachtige kraamsuites. Deze webpagina vervangt de fysieke informatieavond ‘Samen Zwanger’, waarvoor u normaal gesproken naar het ziekenhuis kwam.

Bekijk de interactieve video

In deze interactieve video vertellen onze zorgprofessionals u graag wat u kunt verwachten van onze zorg rondom uw zwangerschap en bevalling in het VMK-centrum van MMC.

Wij laten u graag zien waar u gaat bevallen, daarom kunt u een digitale rondleiding door MMC volgen.

Online vragenuur met onze zorgprofessionals

Een aantal keer per jaar is er de mogelijkheid om uw vragen te stellen tijdens het online vragenuur met onze zorgprofessionals op de Instagrampagina van MMC. U kunt uw vraag rondom uw zwangerschap en bevalling vooraf insturen. Tijdens deze live Q&A beantwoorden de zorgprofessionals zoveel mogelijk vragen.

Data 2024

• Dinsdag 5 maart
• Dinsdag 11 juni
• Dinsdag 5 november
Vanaf 19.30 uur op Instagram en Facebook stories.

Het online vragenuur terugkijken? Dat kan! Bekijk onze highlight via het Instagram account @MMC.

Wilt u nu alvast een vraag voor het online vragenuur insturen?
Stuur een ‘direct messaging’ (DM) naar ons Instagram account en wij nemen uw vraag mee tijdens het online vragenuur.

Veelgestelde vragen

Heeft u nu een vraag? Bekijk dan de veelgestelde vragenlijst met alle informatie rondom uw zwangerschap en bevallen in MMC.

Staat uw vraag er niet tussen? Stuur deze dan in voorafgaand aan het online vragenuur via een DM op Instagram. Onze zorgprofessionals proberen zoveel mogelijk vragen te beantwoorden.

Veelgestelde vragen

Information in English