MijnMMC

MijnMMC: online toegang tot uw medische gegevens
Zelf onderzoeksuitslagen van Máxima Medisch Centrum terugzien, nakijken welke medicijnen uw medisch specialist heeft voorgeschreven en brieven van uw specialist aan uw huisarts nalezen. Dat kan allemaal heel eenvoudig thuis, via het online patiëntenportaal MijnMMC.

Inloggen

Inloggen met:

DigiD MijnMMC

Informatievideo

Wat u kunt doen met MijnMMC

 • Uitslagen bekijken
  Uitslagen van bloedonderzoeken en medische biologie staan tussen 24 en 48 uur nadat deze bekend zijn op uw portaal. Uitslagen van pathologische onderzoeken en van radiologische- en nucleaire onderzoeken staan na 14 dagen in uw portaal.
 • Uw medicijngegevens inzien
  Een overzicht van de medicijnen die uw specialist heeft voorgeschreven vindt u hier overzichtelijk terug.
 • Wijzigingen doorgeven
  Heeft u een nieuw e-mailadres, huisarts, apotheek of telefoonnummer? Geef het ons eenvoudig door via MijnMMC.
 • Correspondentie bekijken
  Uw medisch specialist laat uw huisarts weten wat zijn bevindingen zijn. U leest het terug in de brieven van uw specialist. Deze kunt u zelf ook printen.
 • Afspraken maken
  Voor de meeste polikliniekbezoeken kunt u zelf een afspraak maken of eerdere afspraken terugzien.
 • Klaargezette vragenlijsten voor uw bezoek aan de polikliniek invullen.
 • Het dossier van uw kind koppelen aan dat van uzelf.

Meer uitleg en informatie

Veiligheid voorop

Wij vinden het belangrijk dat uw gegevens goed beveiligd zijn. Daarom kunt u alleen zelf inloggen op het portaal, via uw persoonlijke DigiD met sms-functie.
DigiD is uw digitale legitimatiebewijs. Veel overheidsinstellingen werken al met DigiD. Bijvoorbeeld de Belastingdienst en misschien ook uw gemeente. Iedereen die een burgerservicenummer heeft en ingeschreven staat in de Gemeentelijke Basisadministratie Persoonsgegevens (GBA) kan een DigiD aanvragen. Deze inlogcode bestaat uit een gebruikersnaam en een wachtwoord die u allebei zelf samenstelt, zodat u ze makkelijk kunt onthouden. Heeft u nog geen DigiD? Dan kunt u die aanvragen via www.digid.nl.

Let op: uw gebruikersnaam en wachtwoord zijn strikt persoonlijk. Bescherm deze gegevens daarom goed en voorkom dat anderen er misbruik van kunnen maken. Niemand mag u vragen om uw gebruikersnaam, wachtwoord of activeringscode. Niet per e-mail, telefoon of op welke manier dan ook.

Wat u nodig heeft

Om in te loggen heeft u een geldig DigiD nodig, met sms-functie (en dus een mobiele telefoon). DigiD is uw digitale legitimatiebewijs. Heeft u nog geen DigiD? Of heeft u wel een DigiD maar nog zonder sms-functie? Dan kunt u die aanvragen via www.digid.nl. Ook moet uw identiteit zijn vastgesteld bij Máxima Medisch Centrum. Heeft u zich nog niet gelegitimeerd bij de inschrijfbalie van MMC? Dan kunt u dit bij uw eerstvolgende bezoek doen.

Heeft u vragen over MijnMMC?

Kijk dan eerst of uw vraag wordt beantwoord bij de veelgestelde vragen.
Voor vragen over MijnMMC neemt u contact op met de polikliniek.

Veelgestelde vragen

Bekijk de veelgestelde vragen over MijnMMC. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact op met de betreffende polikliniek.

Veelgestelde vragen

Andere mogelijkheden dossierinzage