MijnMMC

Via MijnMMC heeft u toegang tot een deel van uw elektronische patiëntendossier. U kunt waar en wanneer het u uitkomt uw persoonlijke en  medische gegevens inzien zoals die in MMC bekend zijn. Ook vindt u in het portaal informatie over uw afspraak, kunt u uw persoonlijke gegevens wijzigen en kunt u zich online aanmelden voor uw afspraak.

Per 2 januari 2024 is de MijnMMC-app niet langer beschikbaar. MijnMMC werkt nog wel gewoon en is te bereiken via de inlogknop op deze pagina.

MijnMMC ziet er vanaf 2 januari iets anders uit dan u gewend bent. De tijdlijn waarop uw afspraken stonden, wordt niet langer getoond. Ga voor een overzicht van uw afspraken naar ‘Agenda’.

Inloggen MijnMMC

Om in te kunnen loggen in MijnMMC maakt u gebruik van DigiD. Het is belangrijk dat uw DigiD-account is uitgebreid met een extra controle via sms. Ook kunt u de DigiD-app downloaden op uw tablet of smartphone.

DigiD voor uw kind

In MMC heeft uw kind een DigiD nodig om inzage te krijgen in MijnMMC. Heeft uw kind binnenkort een afspraak bij MMC  en heeft u voor  uw kind nog geen DigiD? Vraag dit dan aan via de website van DigiDLet op: doe dit tijdig, want een aanvraag neemt drie werkdagen in beslag. Lees verder

Een eerste afspraak maken

Voor het maken van een eerste afspraak doet u dit aan de hand van de verwijsbrief van uw huisarts (ZorgDomein verwijzing).

Klik op onderstaande button om een afspraak te maken.
Afspraak maken met ZorgDomein-verwijsnummer

Hulp bij inloggen met DigiD?

Heeft u hulp nodig bij het inloggen? Meer informatie vindt u op de website van DigiD van de Rijksoverheid.

Wie kan MijnMMC gebruiken?

Bent u benieuwd naar wie MijnMMC kan gebruiken? Kijk dan op Wie kan MijnMMC gebruiken?

Wat kan ik met MijnMMC?

Benieuwd naar wat u in MijnMMC allemaal kunt zien en wat u ermee kunt doen? Bekijk dan Wat kan ik met MijnMMC?

Hoe veilig is MijnMMC?

MijnMMC voldoet aan alle veiligheidseisen die de Nederlandse overheid stelt aan ziekenhuizen.

Vragen over MijnMMC

Kijk dan eerst of uw vraag wordt beantwoord bij de veelgestelde vragen.

Staat uw vraag er niet bij of wilt u graag hulp bij onduidelijkheden? Neem dan contact op met het MMC Digipunt door een e-mail te sturen naar: digipunt@mmc.nl of via telefoonnummer (040) 888 6810 (maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 uur en 17.00 uur).

Heeft u een medisch inhoudelijke vraag of een vraag over uw afspraak, neem dan contact op met de polikliniek waar u onder behandeling bent. Dit kan telefonisch of via een e-consult in MijnMMC.