Uw afspraak

Wilt u een afspraak maken bij Máxima MC of uw geplande afspraak verzetten of annuleren? Op deze pagina vindt u meer informatie hierover.

Een afspraak maken om bloed te prikken

Bloedprikken en materialen inleveren voor onderzoek kan alléén op afspraak. Op deze manier voorkomen we volle wachtkamers. U maakt eenvoudig zelf online een afspraak. Bekijk de pagina Bloed prikken voor meer informatie.

Bloedprikken? Maak een afspraak

Een eerste afspraak maken

Voor het maken van een eerste afspraak doet u dit aan de hand van de verwijsbrief van uw huisarts (ZorgDomein verwijzing).

Zonder verwijsbrief vergoedt uw zorgverzekeraar de zorgkosten mogelijk niet. Op de pagina Kosten en vergoeding vindt u meer informatie over de vergoeding van een behandeling.

Klik op onderstaande button om een afspraak te maken.

Afspraak maken met ZorgDomein-verwijsnummer

Vervolgafspraak maken via MijnMMC

Voor het maken van een vervolgafspraak, of uw geplande afspraak verzetten of annuleren logt u in via het patiëntenportaal MijnMMC. Om in te loggen heeft u uw DigiD nodig.

Log in via:

Afspraak maken via MijnMMC

 • Telefonisch een afspraak maken?

  Maakt u bij voorkeur telefonisch een afspraak dan belt u naar de desbetreffende polikliniek of afdeling. In het overzicht vindt u de contactgegevens van de verschillende poliklinieken:

  Contactgegevens poliklinieken

 • Welke gegevens heeft u nodig bij het inplannen van een afspraak?

  We vragen u de volgende gegevens bij de hand te houden voor het maken van uw afspraak:

  • Uw persoonlijke gegevens zoals adres, woonplaats en BSN-nummer;
  • De specialist bij wie u een afspraak wilt maken;
  • Het inschrijfnummer van uw ziektekostenverzekering;
  • De verwijsbrief van de huisarts.
 • Wat gebeurt er na het maken van de afspraak?

  Na het maken van de afspraak ontvangt u een afspraakbevestiging via de post of per mail. Hierin leest u of uw afspraak digitaal (of telefonisch) plaatsvindt, of dat u in het ziekenhuis verwacht wordt.

  U ontvangt 48 uur van tevoren een afspraakherinnering per mail.

 • Hoe kan ik een afspraak maken voor een controle-afspraak?

  Voor het maken van een controle-afspraak belt u naar de polikliniek waar u onder behandeling bent. U heeft geen nieuwe verwijzing van uw huisarts nodig als u nog onder behandeling bent van de specialist.

  De contactgegevens van de verschillende poliklinieken vindt u in dit overzicht.

  Controle-afspraak inplannen via MijnMMC
  Afhankelijk van de polikliniek waar u onder behandeling bent, kunt u ook een controle-afspraak inplannen via MijnMMC.

 • Digitale of telefonische afspraak

  In Máxima MC maken we gebruik van verschillende digitale communicatiemiddelen zoals beeldbellen. In overleg met uw zorgverlener bepaalt u of uw afspraak digitaal plaatsvindt of op de polikliniek. Er zijn verschillende vormen van digitaal contact. Op de pagina Digitale zorg zetten we ze voor u op een rij.

 • Uw afspraak verzetten of annuleren

  Kunt u onverwacht echt niet naar uw afspraak  komen? Laat ons dit dan zo snel mogelijk weten. Bel  – uiterlijk 24 uur vóór de afspraak – met de polikliniek. Zo kunnen wij iemand anders helpen in uw plaats. Heeft u uw afspraak afgezegd? Dan is het van belang dat u zelf contact opneemt met de polikliniek om een nieuwe afspraak in te plannen.

  Afhankelijk van de polikliniek waar u onder behandeling bent, kunt u uw afspraak ook wijzigen via patiëntenportaal MijnMMC. Dit kan tot 7 dagen voor de afspraak.

Wat zijn de wachttijden bij Máxima MC?

In Máxima MC doen we ons best om u zo snel mogelijk te helpen. In het overzicht met wachttijden ziet u wanneer u ongeveer terecht kunt voor een eerste afspraak op de polikliniek, voor een behandeling of voor een onderzoek.