Máxima MC Panel

Denk met ons mee!

Máxima MC hecht veel waarde aan de mening van haar patiënten. Vindt u het leuk om regelmatig mee te werken aan verschillende onderzoeken van MMC? Meld u dan aan voor het Máxima MC Panel en geef uw mening over MMC en allerlei onderwerpen die te maken hebben met MMC. Het Máxima MC Panel is een groep geïnteresseerden die graag meerdere keren per jaar hun mening willen geven over uiteenlopende onderwerpen.

MMC zet op twee verschillende manieren onderzoeken uit bij de panelleden:

  • Online-onderzoeken
    De panelleden worden via e-mail uitgenodigd om via internet een korte vragenlijst in te vullen. In de e-mail wordt vermeld waar de enquête over gaat en hoeveel tijd het invullen in beslag neemt.
  • Groepsgesprekken
    De panelleden worden maximaal twee keer per jaar uitgenodigd voor een groepsgesprek. Tijdens deze groepsgesprekken discussiëren panelleden over een bepaald onderwerp.

Welke onderwerpen komen aan bod?

In het Máxima MC Panel kunt u onder andere vragen verwachten over: nieuwe diensten, uw zorgomgeving, service- en dienstverlening, uw zorgwensen en het voorgenomen beleid.

Privacy

Alle onderzoeken gebeuren vanzelfsprekend anoniem. De uitkomsten gebruikt MMC alleen om de ervaring van patiënten zichtbaar te maken en hiermee uiteindelijk de kwaliteit van zorg verder te verbeteren. U bent vrij om deel te nemen aan onze onderzoeken, er is geen enkele verplichting. U kunt zich op elk moment uitschrijven. MMC houdt zich aan het Wet Bescherming Persoonsgegevens.​

Eenvoudig aanmelden

Bent u ouder dan 18 jaar en bent u patiënt van MMC of woont u in Brabant? Dan kunt zich eenvoudig voor het Máxima MC Panel aanmelden.

vrouw typend op laptop

Contact

Als u nog vragen heeft, neem dan contact op met onze afdeling communicatie van MMC via telefoonnummer: (040) 888 91 40.