Pers & media

ingang mmc

Máxima Medisch Centrum heeft een transparant en pro-actief persbeleid. Daarom verspreiden we met regelmaat persberichten en geven we interviews. Alle persberichten vindt u ook in ons nieuwsoverzicht.

Contact

Wilt u als redactie of journalist meer weten over Máxima Medisch Centrum, wilt u een interview houden of beeld- of geluidsopnames maken bij het ziekenhuis?

Neem dan contact op met de afdeling communicatie via (040) 888 9140. Een woordvoerder van MMC legt voor u het contact met de desbetreffende medewerker.

Persberichten

Het is uiteraard mogelijk om op de vaste verzendlijst van Máxima Medisch Centrum te komen. Dan worden alle persberichten automatisch toegestuurd. Om op de verzendlijst te komen, kunt u een mail sturen naar: communicatie@mmc.nl

Fotografie, televisie- of audio-opnames

MMC streeft een zo groot mogelijke transparantie na. U bent welkom om bij ons beeld- of geluidsopnames te maken. Om de privacy van onze patiënten en bezoekers te waarborgen zijn hieraan wel enkele voorwaarden verbonden.

Op ons terrein of in onze gebouwen mag u alleen opnamen maken na toestemming met afdeling communicatie van MMC. Voor het vragen van toestemming kunt u contact opnemen met de afdeling communicatie via (040) 888 9140.

Media toolkit

Hier kunt u foto’s downloaden die u, met bronvermelding, kunt gebruiken voor publicaties over Máxima Medisch Centrum.