Visie & ambitie

Máxima MC (MMC) stelt zich tot doel Brabant gezonder te maken door het aanbieden van hoogwaardige medisch specialistische kennis en vaardigheden. MMC is de meest vernieuwende aanbieder van medisch specialistische zorg in Nederland. Het is in de regio de leidende partner op het gebied van preventie en ziekte en behoud van gezondheid. Onze zorg leidt aantoonbaar tot een betere kwaliteit van leven dan die bij andere zorgaanbieders. Wetenschap en innovatie staan in dienst van deze visie en zijn landelijk onderscheidend.

Toegevoegde waarden van MMC

Bij MMC is de gezondheid van onze patiënten, ieders grootste goed, in goede handen. De zorg van MMC is patiëntgericht, kwalitatief hoogwaardig en veilig. Wetenschap en opleiding zijn essentiële pijlers die onze zorg op een steeds hoger niveau brengen. Dat is onze basis, daar kunnen onze patiënten op vertrouwen. We hechten bijzonder belang aan de volgende toegevoegde waarden waaraan je MMC kunt herkennen:

MMC: Verstand van gezondVerstand van gezond

Zo lang mogelijk zo gezond mogelijk blijven: daar dragen onze specialisten en professionals graag aan bij. Bij voorkeur preventief en als het nodig is met zinvolle medische onderzoeken en behandelingen. Zodat onze patiënten het maximaal mogelijke uit hun leven kunnen halen.

MMC: speciaal voor iedereenSpeciaal voor iedereen

Ieder van onze patiënten is uniek. Met persoonlijke gezondheidsvragen en levenswensen in relatie tot zijn specifieke omgeving. Een gezonde balans tussen wat u kunt en wat u wilt: daar werken we graag aan. Met hart, ziel en gezond verstand.

MMC: Wederzijds vertrouwenWederzijds vertrouwen

We zijn ervan overtuigd dat we samen meer bereiken: ieder vanuit zijn eigen rol en verantwoordelijkheid. we helpen onze patiënt zijn eigen kracht te gebruiken. Zo werken we ook samen met onze partners in de zorgketen. U kunt dus vertrouwen op ons complete zorgnetwerk.

MMC: De toekomst is nuDe toekomst is nu

Het bruist in MMC. Wat nu nog niet kan, ontwikkelen we namelijk al vandaag. Wat anderen ontdekken, passen we meteen toe. We zijn vindingrijk in het bedenken van nieuwe technieken en het slim organiseren van onze zorg voor u. De toekomst is nu.