Polikliniek & opname

Polikliniek

U komt op de polikliniek sportgeneeskunde terecht na een verwijzing van uw huisarts. Een fysiotherapeut kan u niet verwijzen. Tijdens uw eerste bezoek vindt onderzoek plaats. Soms stelt de sportarts een diagnose. Het kan ook zijn dat er aanvullend onderzoek nodig is, zoals het maken van röntgenfoto’s.

Themapoliklinieken

Voor veelvoorkomende aandoeningen zijn er speciale spreekuren. Vaak kijken meerdere specialismen tegelijkertijd naar één klacht. Op deze manier wordt u nog sneller geholpen. Zo is er een gecombineerd spreekuur orthopedie en sportgeneeskunde en de themapoli TendoMáx, voor langdurige achillespeesklachten.

Dagbehandeling en opname

Sommige patiënten ondergaan een ingreep waarna zij dezelfde dag nog naar huis kunnen. Dan spreken we van een dagbehandeling. Bij sommige ingrepen is een meerdaagse opname in MMC nodig.
Lees hier meer over een dagbehandeling en opname in MMC

Naar het ziekenhuis: route, inschrijven en aanmeldzuilen

Komt u binnenkort naar het ziekenhuis voor een afspraak? We helpen u graag met praktische informatie over onder meer de route naar het ziekenhuis, het inschrijven bij de registratiebalie en het aanmelden voor uw afspraak via een aanmeldzuil. U vindt deze informatie op de pagina ‘Afspraak, opname en bezoek’.