12 mei 2021

Bijzondere editie van de Dag van de Zorg

De Dag van de Zorg is altijd al een bijzondere dag in het ziekenhuis, maar dit jaar zet Máxima MC alle medewerkers graag extra in het zonnetje. Afgelopen jaar was een zwaar jaar, waarin veel van onze medewerkers is gevraagd. Hiervoor willen we hen vandaag bedanken met een speciaal borrelpakket en een feestelijk onthaal bij de personeelsingangen.

We zijn ons ervan bewust dat het niet alleen voor de zorg een zwaar jaar is geweest. Ook onze omgeving, zoals de horeca, heeft een moeilijke tijd. In samenwerking met Koninklijke Horeca Eindhoven en Veldhoven hebben we daarom een borrelpakket samengesteld voor alle medewerkers, inclusief een speciaal kortingsbonnenboekje voor maar liefst 80 horecagelegenheden. Op deze manier geven wij elkaar een steuntje in de rug.

Moment van aandacht

De 4.400 borrelpakketten zijn met behulp van Ergon ingepakt en worden door de afdelingshoofden persoonlijk aan de medewerkers overhandigd. Met dit moment van aandacht wordt de waardering voor het harde werken nog eens extra uitgesproken.

Feestelijk onthaal bij de personeelsingangen

Speciaal voor de Dag van de Zorg heeft de Verpleegkundig Advies Raad (VAR) ervoor gezorgd dat de personeelsingangen op beide locaties feestelijk zijn aangekleed, zodat het niemand kan ontgaan dat het de Dag van de Zorg is. De dag waarop we extra uitspreken hoe trots we op onze toppers zijn. Want de zorg voor elkaar, daar worden we allemaal beter van.