MijnMMC

Via MijnMMC heeft u toegang tot een deel van uw elektronische patiëntendossier. U kunt waar en wanneer het u uitkomt uw persoonlijke en  medische gegevens inzien zoals die in MMC bekend zijn. Ook vindt u in het portaal informatie over uw afspraak, kunt u uw persoonlijke gegevens wijzigen en kunt u zich online aanmelden voor uw afspraak.

Inloggen MijnMMC

 

Om in te kunnen loggen in MijnMMC maakt u gebruik van DigiD. Het is belangrijk dat uw DigiD-account is uitgebreid met een extra controle via sms. Ook kunt u de DigiD-app downloaden op uw tablet of smartphone.

Hulp bij inloggen met DigiD?

Heeft u hulp nodig bij het inloggen? Bekijk dan deze video. Meer informatie vindt u op de website van DigiD van de Rijksoverheid.

Wat is MijnMMC?

MijnMMC geeft u online toegang tot uw persoonlijke- en medische gegevens. Lees hier wat MijnMMC u te bieden heeft.

Wie kan MijnMMC gebruiken?

Bent u benieuwd naar wie MijnMMC kan gebruiken? Kijk dan op Wie kan MijnMMC gebruiken?

Wat kan ik met MijnMMC?

Benieuwd naar wat u in MijnMMC allemaal kunt zien en wat u ermee kunt doen? Bekijk dan Wat kan ik met MijnMMC?

Hoe veilig is MijnMMC?

MijnMMC voldoet aan alle veiligheidseisen die de Nederlandse overheid stelt aan ziekenhuizen.

Vragen over MijnMMC

Kijk dan eerst of uw vraag wordt beantwoord bij de veelgestelde vragen.

Staat uw vraag er niet bij of wilt u graag hulp bij onduidelijkheden? Neem dan contact  op met de MijnMMC helpdesk door een e-mail te sturen naar: mijnmmc@mmc.nl of via telefoonnummer (040) 888 6810 (maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 uur en 17.00 uur).

Heeft u een medisch inhoudelijke vraag? Neem dan contact op met de polikliniek waar u onder behandeling bent. Dit kan telefonisch of via een e-consult in MijnMMC.