Schipper, dhr. J.P. de

Schipper, dhr. J.P. de

  • Functie Plastisch chirurg
  • Contact 040 888 85 90
  • Aandachtsgebieden Borstreconstructie, algemene en esthetische borstoperaties, reconstructies in het gelaat, esthetische chirurgie, hand- en polschirurgie

Hans de Schipper heeft zich als plastisch chirurg voornamelijk toegelegd op reconstructieve chirurgie en esthetische chirurgie van gelaat en borsten. “Het mooie van borstchirurgie zijn de vele mogelijkheden die we een patiënt kunnen bieden. Vanwege onze vroege betrokkenheid in het behandeltraject borstkanker kunnen we een persoonlijk plan maken dat past bij de patiënt; of dat nu een directe reconstructie is, of een ingreep op een later moment.” Hij voert alle vormen van reconstructie na borstkanker uit, maar met name ook de zogenaamde DIEP-methode. Hierbij kan van een huid- of vetoverschot op de buik een nieuwe borst gemaakt worden door middel van microchirurgie. Daarnaast wordt steeds meer met eigen weefsel direct bij de borstverwijdering een mooi resultaat behaald. Deze technieken gebruikt hij ook bij borstlifting en borstvergrotingen.

Verder heeft De Schipper veel ervaring met hand- en polschirurgie. Tevens heeft hij zeer veel ervaring met reconstructies in het gelaat na verwijdering van huidkanker, onder andere met de Mohs techniek.

Aandachtsgebieden

Werkzaam op de afdeling

Contact