7 februari 2018

Voorlichtingsbijeenkomst Boezemfibrilleren

Boezemfibrilleren is een van de meest voorkomende hartritmestoornissen. Om boezemfibrilleren tegen te gaan zijn verschillende behandelmethoden mogelijk. Informatie over deze behandelmethoden krijgt u van cardioloog L. Theunissen. Verpleegkundig specialist mw. T. de Crom geeft uitleg over wat boezemfibrilleren is en wat voor soort traject een patiënt volgt.

Deze bijeenkomst vindt plaats op maandag 5 maart in het auditorium van Máxima MC, locatie Veldhoven. De avond begint om 18.30 uur en duurt tot 20.30 uur. Koffie en thee staan voor u klaar. Graag wel aanmelden vóór 19 februari via de polikliniek cardiologie, telefoonnummer (040) 888 8200.

Nederlands Hart Netwerk NHN
Het Nederlands Hart Netwerk regio Zuid-oost Brabant is een samenwerkingsverband van het Catharina ziekenhuis, Elkerliek ziekenhuis, Máxima MC en het St. Anna ziekenhuis. Door gezamenlijk een behandelingstraject te ontwikkelen in de regio willen het NHN de kwaliteit van zorg verbeteren. Elke drie maanden organiseert het NHN in een van de genoemde ziekenhuizen een voorlichtingsavond met aandacht voor boezemfibrilleren.