Bezoek, operatie en opname

Op deze pagina vindt u praktische informatie over uw bezoek, afspraak, of opname in Máxima Medisch Centrum (MMC).

Bloedprikken

Moet u bloed laten prikken? Dat kan bij de bloedafname op zowel locatie Eindhoven als Veldhoven van MMC.

Wachttijden

In MMC doen we ons best om u zo snel mogelijk te helpen. In het overzicht met wachttijden ziet u wanneer u ongeveer terecht kunt voor een eerste afspraak op de polikliniek, voor een behandeling, of voor een onderzoek.

Bezoektijden

Gedurende onze bezoektijden bent u van harte welkom om een naaste in het ziekenhuis op te komen zoeken.

Bezoek polikliniek

Waar moet u aan denken voor een afspraak op de polikliniek? En wat te doen als u verhinderd bent? Deze praktische informatie vindt u onder bezoek polikliniek.
Telefoonnummers en routenummers polikliniek.

Operatie

Lees meer over onze operatiekamers, verdovingen en het proces na de ingreep.

Ziekenhuisopname

U wordt voor een dag(deel) of een aantal dagen opgenomen wordt u opgenomen in Máxima Medisch Centrum (MMC). Ter voorbereiding bieden we u alvast wat handige informatie over uw verblijf. Wij vertellen u graag over de gang van zaken binnen MMC. Behalve de reguliere verpleegafdelingen is er ook bijzondere zorg op de Acute Opname Afdeling (AOA) en de Intensive Care.

Kosten en vergoeding

Wat kost uw zorg in Máxima Medisch Centrum? En hoe zit het met vergoeding door uw zorgverzekeraar? Bekijk het overzicht met veelgestelde vragen over kosten en vergoeding en controleer of uw verzekeraar een contract met het ziekenhuis heeft.

Geestelijke verzorging

Tijdens uw verblijf in MMC zijn er naast artsen, verpleegkundigen en andere zorgverleners, ook medewerkers om u te begeleiden en te ondersteunen. Deze geestelijk verzorgers zijn er voor u en uw familie.