Bezoek, operatie en opname

Op deze pagina vindt u praktische informatie over uw bezoek, afspraak, of opname in Máxima MC (MMC).

Let op: vanwege het coronavirus is een bezoek aan het ziekenhuis op dit moment verbonden aan een aantal voorwaarden.

Bloedprikken

Moet u bloed laten prikken? Dat kan bij de bloedafname op zowel locatie Eindhoven als Veldhoven van MMC.

Wachttijden

In MMC doen we ons best om u zo snel mogelijk te helpen. In het overzicht met wachttijden ziet u wanneer u ongeveer terecht kunt voor een eerste afspraak op de polikliniek, voor een behandeling, of voor een onderzoek.

Bezoektijden

Gedurende onze bezoektijden bent u van harte welkom om een naaste in het ziekenhuis op te komen zoeken.

Bezoek polikliniek

Waar moet u aan denken voor een afspraak op de polikliniek? En wat te doen als u verhinderd bent? Deze praktische informatie vindt u onder bezoek polikliniek.
Telefoonnummers en routenummers polikliniek.

Servicepas

Bent u nog niet eerder als patiënt in Máxima MC geweest? Dan moet u zich eerst inschrijven als patiënt. Dit kan bij de servicebalie op beide locaties in het ziekenhuis. Lees wat u moet meenemen voor uw servicepas.

Operatie

Lees meer over onze operatiekamers, verdovingen en het proces na de ingreep.

Ziekenhuisopname

U wordt voor een dag(deel) of een aantal dagen opgenomen wordt u opgenomen in Máxima MC (MMC). Ter voorbereiding bieden we u alvast wat handige informatie over uw verblijf. Wij vertellen u graag over de gang van zaken binnen MMC. Behalve de reguliere verpleegafdelingen is er ook bijzondere zorg op de Acute Opname Afdeling (AOA) en de Intensive Care.

Kosten en vergoeding

Wat kost uw zorg in Máxima MC? En hoe zit het met vergoeding door uw zorgverzekeraar? Bekijk het overzicht met veelgestelde vragen over kosten en vergoeding en controleer of uw verzekeraar een contract met het ziekenhuis heeft.

Rookverbod

Vanaf 1 oktober 2019 is MMC een rookvrij ziekenhuis. Voor zowel medewerkers en patiënten als bezoekers geldt dat er vanaf deze datum niet meer gerookt mag worden op het terrein van zowel locatie Eindhoven als Veldhoven. Het  rookverbod is ook van toepassing op de e-smokers en geldt voor beide locaties van MMC.

Geestelijke verzorging

Tijdens uw verblijf in MMC zijn er naast artsen, verpleegkundigen en andere zorgverleners, ook medewerkers om u te begeleiden en te ondersteunen. Deze geestelijk verzorgers zijn er voor u en uw familie.