12 januari 2015

Klinisch laboratorium MMC wederom voorkeurslab volgens VGZ

Het klinisch laboratorium van MMC wordt door zorgverzekeraar VGZ aangemerkt als voorkeursaanbieder. MMC voldoet aan de VGZ-normen op het gebied van kwaliteit, prijs en klantbeleving.

Het klinisch laboratorium van MMC levert, naast diagnostiek voor patiënten onder behandeling van het ziekenhuis, ook eerstelijnsdiagnostiek aan huisartsen in regio Zuidoost-Brabant. VGZ prijst het laboratorium van MMC om het interpretatief commentaar dat zij toevoegen aan de uitslagen voor aanvragers. Ook zijn de laboratoriumspecialisten ten allen tijde te bereiken indien een aanvrager vragen heeft.

De verzekeraar wil met het toekennen van deze A-status huisartsen stimuleren laboratoriumdiagnostiek doelmatig aan te vragen en zorgen dat verzekerden zoveel mogelijk terecht komen bij aanbieders die de beste kwaliteit en klantbeleving leveren tegen de laagste kosten. Het klinisch laboratorium van MMC wordt door VGZ aangemerkt als aanbieder met de hoogste (A) status.

Het klinisch laboratorium van MMC is CCKL – geaccrediteerd en verzorgt kwalitatief hoogwaardige laboratoriumdiagnostiek. MMC beschikt via ‘De Bloedafname’ over een efficiënt netwerk van prikposten in vele huisartsenpraktijken en gezondheidscentra, dicht in de buurt van de patiënt.