Over KNO

Ons team van vijf enthousiaste KNO-artsen biedt snelle en persoonlijke zorg waarbij het onderzoek en behandeling of operatie zo veel mogelijk bij een en dezelfde arts plaatsvindt. Wij zijn zowel in Eindhoven als Veldhoven actief en verzorgen daarnaast een speciaal spreekuur voor kinderen te Veldhoven in een uiterst kindvriendelijke omgeving. Tevens bestaat er een stemspreekuur waarbij samen met de logopedist een beoordeling plaatsvindt. In ons eigen Hi-magazine stellen de artsen zich voor en wordt met veel illustraties uitleg gegeven over ons doen en handelen.

De KNO-artsen hebben elk een aantal aandachtsgebieden en mede daardoor is het werkterrein van de KNO breder dan de naam doet vermoeden. Het gaat veel verder dan behandeling van infecties, verwijderen van amandelen, plaatsen van buisjes, e.d. Zo wordt er ook veel  tijd besteed aan slechthorendheid, duizeligheid, oorsuizingen, snurken en slaapapnoesyndroom, stem- en slikstoornissen, zwellingen of huidafwijkingen in hoofd-halsgebied, reuk- en smaakstoornissen, allergieën en correcties van zowel het in- als uitwendige van de neus. Onze medewerkers dragen bij aan diverse onderzoeken en met tal van andere specialismen wordt nauw samengewerkt.

Er wordt op deze site verder ingegaan op diverse aandoeningen en de behandeling daarvan; veel nuttige informatie valt ook terug te vinden op de website van Nederlandse Vereniging voor Keel-Neus-Oorheelkunde en Heelkunde van het Hoofd-Halsgebied: www.kno.nl