English

Plastische chirurgie

Welkom bij het specialisme plastische chirurgie van Máxima Medisch Centrum Eindhoven en Veldhoven. Plastische chirurgie is een breed specialisme en bestaat uit: reconstructieve chirurgie, handchirurgie en cosmetische chirurgie.

  

Reconstructieve chirurgie

De reconstructieve chirurgie heeft als doel om lichamelijke letsels ten gevolge van ongeval, ziekte of aangeboren afwijking te herstellen. Denk hierbij aan het corrigeren van littekens, de behandeling van brandwonden, verwijdering van goedaardige en kwaadaardige huidtumoren of borstreconstructies.

   

Handchirurgie

Handchirurgie is alle chirurgie met betrekking tot zowel de aangeboren als verworven (door ziekte of ongeval) beperkingen aan uw handen. Het gaat hierbij om chronische aandoeningen zoals het carpale tunnelsyndroom en om acute aandoeningen zoals een ongeval.

   

Cosmetische chirurgie

Cosmetische chirurgie houdt zich met name bezig met vorm verbeteringen. Het kan voorkomen dat u ontevreden bent over een bepaald aspect van uw lichaam en dat u hieraan iets wilt laten doen. Een cosmetische ingreep kan er toe bijdragen dat u zich prettiger voelt en dat u meer zelfvertrouwen krijgt.

Aangezien cosmetische chirurgie een electieve (niet medisch noodzakelijke) chirurgie is, wordt deze gewoonlijk niet gedekt door de ziektenkosten verzekeraar.

 

Nieuws

Stel je vragen over plastische chirurgie tijdens het Facebook spreekuur

Geen reden voor vervanging Silimed borstimplantaten

 

Plastische chirurgie is verdeeld in:

   

 

 

 

Telefoonnummer

(040) 888 85 90

E-mail de webmaster

Meer MMC websites: