Open sollicitatie

Wil je een open sollicitatie sturen? Dat mag. Weet wel dat we in de meeste gevallen geen mogelijkheden hebben (los van de vacatures die we op de website hebben staan).

Open Sollicitatie

Hebben wij op dit moment geen vacature open staan in ons vacatureoverzicht? Maak een jobalert aan en solliciteer op het moment dat er een passende vacature beschikbaar komt.

Wil je vanuit jouw opleiding stage lopen binnen MMC en staat er geen stageplaats bij in het overzicht? Dan kunnen we je op dit moment helaas niets bieden. Maak een jobalert aan en kies voor de categorie studenten, zo blijf je op de hoogte van onze nieuwe stageplaatsen.

Op onze website komen alleen de stageplekken voor specifieke opleidingen. De stageplaatsen van de opleidingen van de Fontys Hogeschool Mens en Gezondheid; studierichting Verpleegkunde, studierichting Verpleegkunde Technische stroom, de Fontys Paramedische Hogeschool; studierichting Medisch Beeldvormende en Radiotherapeutische Technieken, en het Summa college zorg; Opleiding tot verpleegkundige, Opleiding tot doktersassistent, Opleiding tot apothekersassistent verlopen via de opleiding zelf. Hiervoor kun je niet via onze website solliciteren (met uitzondering van het HBO-V spoor van Fontys).

Heb je vragen over werken in Máxima Medisch Centrum? Neem dan contact op met recruitment 040-8888980