Over kinderorthopedie

Werken met kinderen is anders dan met volwassenen: de groei van een kind maakt dat hij of zij niet zomaar een volwassene in het klein is. Máxima MC heeft daarom een speciale polikliniek voor kinderorthopedie. Extra geduld en goede voorlichting zijn hier de sleutel voor een goed behandelresultaat. Omdat wij één van de leidende klompvoetcentra in Nederland zijn, helpen wij kinderen met klompvoetjes vanuit het hele land. Daarnaast is MMC een opleidingsplek voor nieuwe kinderorthopeden. We zijn hiermee één van de plekken voor orthopedisch chirurgen die zich verder willen specialiseren in de kinderorthopedie.

Veel orthopedische problemen bij kinderen hebben te maken met de groei en/of met aanlegstoornissen. Daarnaast komen ook letsels veel voor bij kinderen. Kennis van de normale groei en ontwikkeling van kinderen is dus essentieel. Alleen dán wordt duidelijk wat abnormale groei en ontwikkeling is. In MMC werken twee orthopeden die zich volledig toegelegd hebben op de behandeling van kinderen.

Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op. U kunt met een verwijzing van uw huisarts een afspraak maken. Wij zullen onderzoek doen en u uitleggen of behandeling nodig/mogelijk is. Lees verder voor de kinderorthopedische aandoeningen en onze behandelingen. Of bekijk onze kwaliteitscijfers.

Contact

kinderorthopedie