Over gynaecologie

In Máxima MC begeleiden we op de polikliniek gynaecologie vrouwen met allerlei verschillende gynaecologische klachten en problemen. Deze klachten, die zich vooral voordoen aan de vrouwelijke geslachtsorganen, kunnen uiteenlopen van abnormaal bloedverlies, urineverlies, bekkenbodemproblemen, fertiliteitsproblemen tot aan baarmoeder- of eierstokkanker.

Door middel van diverse onderzoeken wordt u deskundig behandeld door een van onze specialisten. Zij hebben ieder een eigen aandachtsgebied en werken nauw samen voor het vinden van een passende behandeling. Bijzondere expertise is er op het gebied van bekkenbodemproblemen, urineverlies, kijkoperaties, endometriose en hevige menstruatieklachten.

Vrouw Moeder Kind-centrum

De polikliniek gynaecologie is onderdeel van het Vrouw Moeder Kind-centrum. Máxima MC loopt voorop met familiegerichte zorg binnen het Vrouw Moeder Kind-centrum, waar alle zorg rondom vrouwen, (aanstaande) moeders, kinderen en vroeggeborenen gebundeld is.

Family Centered Care

Binnen het Vrouw Moeder Kind-centrum werken we volgens het Family Centered Care principe. Het gezin staat hierbij centraal en de zorg wordt hierom heen georganiseerd. Moeder en kind blijven, als het medisch verantwoord is, zoveel als mogelijk bij elkaar. Dit maakt het VMK-centrum uniek in Nederland.

Wetenschappelijk onderzoek

De gynaecologen van MMC vinden het erg belangrijk dat wetenschappelijk onderzoek wordt gedaan om de kwaliteit van de zorg continu te verbeteren. Lees hier meer over de studies waaraan we deelnemen.

Behandelteam

Ontmoet hier onze specialisten. Zij hebben ieder een eigen aandachtsgebied en werken nauw samen om u de beste zorg te bieden.