14 september 2021

Symposium Wereldreumadag 15 oktober: zorg in beweging

Het Regionaal Reumacentrum nodigt u uit voor een mini-symposium op vrijdag 15 oktober ter gelegenheid van de Wereldreumadag. Tijdens deze middag kunt u onder meer workshops volgen van een fysiotherapeut en ergotherapeut. Het mini-symposium vindt plaats in het auditorium van Máxima MC op locatie Eindhoven.

Na een korte inleiding door reumatoloog René Traksel kunt u workshops volgen van een fysiotherapeut en ergotherapeut van B-Fysic. Dit is een behandelnetwerk voor fysiotherapie- en ergotherapiebehandelingen, waarmee het Regionaal Reumacentrum sinds kort samenwerkt. De fysiotherapeut laat u kennismaken met een trainingsprogramma en de ergotherapeut vertelt u over graded activity (behandeling bij pijn), hulpmiddelen en energieverdeling.

Naast deze workshops is er een informatiemarkt met kraampjes van patiëntenverenigingen en is er de gelegenheid om elkaar te ontmoeten (‘workshop 3’).

Programma

13.00 uur Ontvangst in het auditorium
13.30 uur Korte inleiding door René Traksel, reumatoloog bij Máxima MC
13.45 uur Workshop 1
14.10 uur Workshop 2
14.35 uur Workshop 3
15.00 uur Afsluiting

Meld u aan

Wilt u deelnemen aan dit mini-symposium? Meld u dan per mail aan via inforrc@mmc.nl. Geef uw naam door en vermeld als onderwerp ‘Wereldreumadag 2021’. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging. Aanmelden kan tot uiterlijk 12 oktober.

Let op: het aantal deelnemers voor dit mini-symposium is beperkt.