De voordelen van werken bij MMC

Benieuwd naar wat jouw werk als obstetrieverpleegkundige in het Vrouw Moeder Kind-centrum van MMC bijzonder maakt?

NICU en Obstetric High Care

Wij zijn een van de 10 ziekenhuizen in Nederland met een NICU en High Care. Als verpleegkundige krijg je te maken met normale bevallingen, maar ook met complexe casussen, wat het werk vaktechnisch erg uitdagend maakt. Het is het neusje van de zalm op gebied van verloskunde. We ontvangen patiënten uit heel Nederland.

Veel afwisseling

Op onze Obstetric High Care liggen naast zwangere ook patiënten met andere gynaecologische problematiek. Bijvoorbeeld vrouwen waarvan de baarmoeder verwijderd wordt. Dit maakt het werk erg divers.

Family Centered Care

MMC werkt volgens het Family Centered Care principe. We passen dit zoveel als mogelijk toe en blijven kijken hoe we dit continu verder kunnen doorvoeren.

Onderzoek & innovatie

We doen veel aan onderzoek, zo is “onze” dokter Oei bezig met het ontwikkelen van een kunstbaarmoeder. Als verpleegkundige ben je nauw bij innovaties betrokken en op onze afdeling proberen we al deze innovaties uit. Ook hebben de verpleegkundigen zelf de ruimte om te innoveren, zo hebben ze recent een triage afdeling voor spoedconsulten opgezet. MMC staat altijd open voor nieuwe ideeën!

Samenwerking

De samenwerking met de artsen en verloskundigen is heel prettig. We vormen echt één team, we zijn open in onze communicatie naar elkaar toe en ook de verpleegkundigen denken mee in het beleid.

Goede arbeidsvoorwaarden

Naast je salaris (FWG 50, CAO ziekenhuizen), krijg je bij MMC een eindejaarsuitkering, kun je deelnemen aan de MKA regeling (waarbij je voor bruto geld een fiets, een tablet, telefoon of je sportabonnement kunt aanschaffen) en biedt MMC allerlei workshops, trainingen etc. aan vanuit ons programma Fit met MMC. Denk bijvoorbeeld aan stoelmassages, yoga lessen, mindfullness en bootcamps.

Ontwikkelmogelijkheden

We kennen goede opleidingsmogelijkheden. Binnen ons team en ook in het gehele Vrouw Moeder Kind-centrum kun je je verder ontwikkelen.

Direct vast contract

Wanneer er een overtuigende match is krijg je bij ons direct een contract voor onbepaalde tijd.

 

Contact

Ben je nieuwsgierig geworden en heb je vragen over het werken op de kraamsuites en de Obstetric High Care of over MMC? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.