Ontwikkelmogelijkheden

Als obstetrieverpleegkundige in Máxima MC heb je allerlei mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen. Omdat we veel innoveren en streven naar steeds betere kwaliteit van zorg krijg je als obstetrieverpleegkundige de ruimte om je in je eigen vakgebied verder te blijven verdiepen. Dit kan zijn door middel van carrousel dagen, simulatie trainingen of een overleg waar je met verschillende collega’s en disciplines kijkt naar procesverbeteringen.

Daarnaast kun je een greenbelt (lean) halen of als je ambitie hebt om te gaan organiseren en coördineren, kun je je ontwikkelen naar een coördinerende rol. Ben je een gespecialiseerd MBO-verpleegkundige en wil je graag nog naast je werk je HBO-opleiding behalen? Dat kan ook in Máxima MC. Wij bieden hier een speciaal op maat gemaakt opleidingsprogramma voor aan.

Ben je op een gegeven moment toe aan een nieuwe stap dan biedt ons Vrouw Moeder Kind-centrum verschillende mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een opleiding tot medium care en NICU-verpleegkundige of een opleiding als kinderverpleegkundige en het werken met wat oudere kinderen.

 

Contact

Ben je nieuwsgierig geworden en heb je vragen over het werken op de kraamsuites en de Obstetric High Care of over MMC? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.