MediMapp

Tijdens uw afspraken bij Máxima MC krijgt u veel informatie. Bijvoorbeeld over uw diagnose, onderzoeken en uw behandeling. Wilt u thuis deze informatie nog eens rustig nalezen? Of wilt u zich voorbereiden op de afspraak die gepland staat? Dit en meer kan via de app MediMapp. Door uw zorgverlener wordt u uitgenodigd om gebruik te maken van MediMapp.

vrouw kijkt op smartphone

Waarom MediMapp?

MediMapp is voor u ontwikkeld om u inzicht te geven in uw eigen zorgproces en u in uw rol als ‘partner van het behandelteam’ te ondersteunen.

Uw eigen digitale omgeving

Uw MediMapp is een digitale omgeving en biedt u informatie op verschillende momenten in uw zorgtraject.

Dit betreft informatie over uw afspraken en hoe u zich hierop kunt voorbereiden. Ook biedt het informatie over behandelingen en onderzoeken.

Per halte vindt u informatie over uw afspraak, waar en wanneer de afspraak plaatsvindt en met welke zorgverlener u een afspraak heeft. Ook ziet u of en hoe u zich kunt voorbereiden op uw afspraak. Naast deze praktische informatie vindt u per halte de informatie  die van toepassing is op dat moment. Zodat u het gehele zorgtraject goed geïnformeerd bent over mogelijke behandelingen en onderzoeken. Deze app is een aanvulling op de mondelinge informatie die u van uw zorgverleners krijgt.

Deze gratis app werkt op zowel uw smartphone, tablet en vaste computer.

Waar vindt u MediMapp?

MediMapp is beschikbaar als gratis app voor smartphone en tablet én als website

De MediMapp app

De app kunt u downloaden uit de Play Store (Android) of de App Store (Apple).

app store google play

MediMapp website

U vindt MediMapp als website op https://medimapp1.mmc.nl

Inloggen MediMapp

Wanneer u in aanmerking komt voor MediMapp, ontvangt u een e-mail met een uitnodiging van uw zorgverlener. In deze mail klikt u op de link om MediMapp te activeren en volgt u de stappen zoals wordt aangegeven. Daarna kunt u inloggen via uw e-mailadres en uw zelf gemaakte password via deze website: https://medimapp1.mmc.nl

medimap op smartphone

 

: