Bezoektijden

Let op: vanwege het coronavirus geldt er momenteel een afwijkend bezoekersbeleid in ons ziekenhuis.

Speciale QR-code voor bezoek aan de verpleegafdeling
Voor bezoek aan de verpleegafdeling heeft u en speciale QR-code nodig. Meer uitleg over de QR-code en hoe u deze zelf aanmaakt, leest u op deze pagina.

Momenteel zijn de bezoektijden aangepast naar: dagelijks van 16.00 tot 20.00 uur. Ook de regels voor bezoek zijn aangescherpt: een patiënt mag op de verpleegafdeling één bezoeker per dag ontvangen. Deze bezoeker is welkom om maximaal één uur te blijven. 

Afwijkende bezoekregels
Bezoeken op specialistische afdelingen zoals in het Vrouw Moeder Kind-centrum, Verlos-/ kraamsuites en Obstetric High Care (OHC), Neonatologisch centrum (NICU), Hartbewaking (CCU), Psychiatrie, Dialysecentrum en Oncologie zijn altijd in overleg met de verpleging.

Bezoekregels

Patiënten ontvangen graag bezoek. Om het bezoek voor de patiënt en eventuele medepatiënten prettig en rustig te laten verlopen vragen we u om rekening te houden met onze bezoekregels:

  • Let op: vanwege het coronavirus geldt er momenteel een afwijkend bezoekersbeleid in ons ziekenhuis.
  • Houd rekening met de omstandigheden van de patiënt die u bezoekt en met eventuele medepatiënten.
  • Het kan zijn dat een arts of verpleegkundige u tijdens het bezoek vraagt om de kamer kort te verlaten voor verzorging of controle. We vragen u de privacy van de (mede)patiënten te respecteren.
  • Tijdens uw bezoek aan MMC vragen wij om ons huisreglement na te leven.
  • Gebruik van uw mobiele telefoon is toegestaan, met uitzondering van de plekken waar dit staat aangegeven.