Voorzieningen

Máxima Medisch Centrum maakt uw verblijf graag zo aangenaam mogelijk. We bieden daarom de volgende voorzieningen:

Rolstoel

Bent u slecht ter been? Voor bezoekers van ons ziekenhuis zijn rolstoelen beschikbaar. Deze staan bij de hoofdingang (borg: muntstuk van twee euro).

Wilt u begeleiding naar de polikliniek of afdeling? Meldt u zich dan bij de receptie. Eén van onze vrijwilligers helpt u graag verder.

Restaurant

Zin in een kopje koffie of thee of iets te eten? Op beide locaties bevindt zich op de begane grond een restaurant. Buiten de openingstijden kunt u terecht bij koffie- en cateringautomaten.

Openingstijden locatie Eindhoven
Maandag t/m vrijdag 8.00 tot 18.00 uur

Openingstijden locatie Veldhoven
Koffieshop: maandag t/m vrijdag van 7.30 tot 16.15 uur
Bezoekersrestaurant: maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 20.15 uur. In het weekend en op feestdagen van 10.30 tot 20.15 uur.

Cadeaushop

Op beide locaties is een winkeltje aanwezig waar u cadeauartikelen kunt kopen. De openingstijden zijn afgestemd op onze algemene bezoektijden.

WiFi (gratis internet)

In het gehele ziekenhuis is gratis draadloos internet beschikbaar. Na het activeren van WiFi kunt u kiezen voor ‘MMC gast’. Na het accepteren van de voorwaarden kunt u gebruik maken van internet.

Taxi

Heeft u een (rolstoel)taxi nodig voor het vervoer naar huis? Vraag ernaar bij de receptie in de centrale hal.

Kapsalon

Bezoekers, patiënten en medewerkers van Máxima Medisch Centrum kunnen gebruik maken van de kapsalon op beide locaties. De kapper bezoekt op verzoek ook patiënten op de verpleegafdeling.

Locatie Eindhoven: dinsdag t/m vrijdag van 8.30 tot 13.30 uur. Voor een afspraak kunt u bellen naar (040) 888 55 07. U vindt de kapsalon op route 094.

Locatie Veldhoven: dinsdag t/m vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur. U maakt een afspraak bij Peels Haarmode via (040) 888 94 94 of online op www.peelshaarmode.nl. Peels Haarmode is gespecialiseerd in pruiken en haarwerken en heeft een uitgebreid assortiment van mutsjes en buffs.

Overnachting in MMC

Komt u van ver en heeft u ’s ochtends vroeg een afspraak in MMC? Of verblijft een familielid van u in het ziekenhuis en wilt u graag op bezoek komen? Dan kunt u terecht in één van de gastenkamers van MMC locatie Eindhoven. De kamers zijn gevestigd in het gebouw naast MMC. Wilt u een kamer reserveren? Neem dan contact op met de betreffende verpleegafdeling, of de POS (Pre Operatieve Screening) via telefoonnummer (040) 888 50 30.

Let op: de ingang van het gebouw ligt op een verhoging met een trap. Hier is geen lift aanwezig.

Kerkdienst en stiltecentrum

Iedere zondagmorgen om 10.00 uur vindt er een viering plaats in de kapel van MMC locatie Veldhoven.