14 april 2017

Philips en MMC meest aantrekkelijke werkgevers van Nederland

Met trots heeft MMC gisteren de Randstad Award 2017 voor meest aantrekkelijke werkgever in ontvangst genomen. Philips, met wie MMC nauw samenwerkt op het gebied van innovatie, is winnaar in de profitsector. Onderzoek onder circa vijftienduizend Nederlanders vormt de aanleiding voor de uitreiking van deze award. MMC wordt in het bijzonder goed beoordeeld op een prettige werksfeer, een goede werk-privébalans en uitdagende werkzaamheden.

Een bevestiging voor Michiel Baldal, manager HRM: “In MMC proberen we een informele, stimulerende werkomgeving te creëren waarin onze medewerkers met plezier kunnen werken en hun ambities kunnen verwezenlijken. Belangrijk daarbij is ruimte om met nieuwe ideeën te komen, jezelf te ontwikkelen en om samen met collega’s de kwaliteit van zorg iedere dag weer te verbeteren. Dat is wat MMC drijft. Het is mooi om in dit beeld terug te zien in de onderzoeksresultaten.”

Philips en MMC meest aantrekkelijke werkgevers van Nederland

Artikel Eindhovens Dagblad