1 november 2017

Wij verbeteren onze digitale systemen voor u

Máxima MC werkt continu aan de verbetering van de kwaliteit van de zorg voor onze patiënten. Op dit moment verbeteren we onze digitale systemen. Hierin staat waardevolle informatie over uw zorgtraject. Ook MijnMMC verandert mee: dat kunt u vanaf vrijdagmiddag 3 november zien aan de nieuwe, frisse uitstraling van uw eigen patiëntenportaal.

Het nieuwe systeem zorgt dat we klaar zijn voor de toekomst. We kunnen intensiever samenwerken met andere zorgaanbieders en sneller en gerichter op toekomstige ontwikkelingen inspelen.

Wat betekent dit voor u?
De medewerkers van MMC werken vanaf vrijdag 3 november met een nieuw informatiesysteem. Mogelijk betekent dit voor u dat het spreekuur uitloopt of dat uw afspraak iets langer duurt dan gebruikelijk. Er zijn extra mensen aanwezig in het ziekenhuis om onze zorgprofessionals te begeleiden bij het in gebruik nemen van het nieuwe systeem. Uiteraard doen we ons uiterste best om de overlast voor u te beperken.

Bij voorbaat dank voor uw begrip.