14 mei 2018

Kom naar de High Tech Ontdekkingsroute!

ASML en Màxima MC hebben hun krachten gebundeld en organiseren tijdens de Dutch Technology Week op zaterdag 9 juni, een exclusief programma waarin bezoekers kennis maken met de wereld van MMC en ASML.

Deze dag vindt plaats in de ASML Plaza op de ASML campus in Veldhoven. Wat is het verhaal achter twee van de grootste werkgevers uit de regio? Op het eerste gezicht delen ze niet zoveel overeenkomsten en zijn het enkel buren.
Maar tijdens het veelzijdige en interactieve programma wordt duidelijk dat ze meer met elkaar te maken hebben dan verwacht.

Weet jij hoe het zit met reken- en denkkracht van chips? En hoe chips een belangrijke bijdrage leveren aan de voortgang van de toepassingen in de zorg? Welk effect heeft de ontwikkeling van de chip op bijvoorbeeld röntgen en MRI toepassingen?
Hoe leren artsen eigenlijk opereren? Wat doen robots in de zorg?

Deze dag staat in het teken van verhalen, zelf doen en ontdekken (Tell, Do en Explore). We vertellen je onder andere graag over hoe de toekomst met robotica eruitziet en over ontwikkelingen in geboortezorg. Kom uitproberen of je talent hebt om te opereren, of assisteer bij een heuse bevalling. En ga op ontdekkingstocht en boek vooraf je tour.

Voor dit unieke bezoek is inschrijving verplicht. Dit kan via: www.aanmelder.nl/htor2018.

We kijken er naar uit je te verwelkomen!