1 maart 2019

Twee nieuwe leden raad van toezicht

De raad van toezicht van Máxima MC heeft met ingang van 1 maart 2019 twee nieuwe leden benoemd: mevrouw  dr. Esther Talboom-Kamp, arts, MBA, en mevrouw dr. Christel M.H.A. Deckers MBA.

Esther Talboom is momenteel voorzitter Raad van Bestuur van Saltro Diagnostisch Centrum in Utrecht en vele jaren als huisarts gewerkt. Mevrouw Deckers is als interim-bestuurder/directeur werkzaam binnen de zorgsector en beschikt daarmee over een sectorbrede ervaring.

De raad van toezicht en raad van bestuur zijn zeer content met de komst van deze ervaren toezichthouders. Hiermee beschikt de raad van toezicht weer over een brede expertise op het gebied van innovatie, financiën en eerstelijnsgezondheidszorg.

dr. Christel M.H.A. Deckers MMC dr. Esther Talboom-Kamp MMC
mevrouw dr. Christel M.H.A. Deckers MBA mevrouw  dr. Esther Talboom-Kamp MBA