10 augustus 2020

Nieuwe hoofdingang bij Máxima MC, locatie Veldhoven

Entree MMC

Vanaf dinsdag 11 augustus bent u op onze locatie in Veldhoven welkom via onze nieuwe hoofdingang. Vanwege het coronavirus is er één nieuwe centrale ingang gecreëerd om patiënten en bezoekers de ruimte te geven en een goede doorstroom te garanderen. Deze nieuwe entree biedt onze patiënten en bezoekers een prettige binnenkomst en optimaal comfort.

Veilig bezoek aan MMC

Na de coronacrisis breiden we de patiëntenzorg steeds verder uit. Dit betekent dat het weer drukker wordt in het ziekenhuis. Het voormalige entreegebied gaf onvoldoende ruimte om patiënten en bezoekers conform coronamaatregelen te ontvangen. Daarom is er met zorg gekeken naar een concept waarin patiënten en bezoekers zich veilig én welkom voelen in het ziekenhuis.

De nieuwe hoofdingang zorgt ervoor dat we alle benodigde maatregelen kunnen treffen om een ziekenhuisbezoek veilig te laten verlopen. Bij binnenkomst beantwoorden patiënten en bezoekers enkele vragen over mogelijke corona-gerelateerde klachten. Door de ruime entree kunnen we de doorstroom garanderen, ontstaan geen wachtrijen en kan de 1,5 meter afstand bewaakt worden. Daarnaast biedt de nieuwe hoofdingang voldoende wachtruimte, nabijheid bij de parkeerplaatsen en voldoende ruimte voor inkomende en uitgaande patiënten.

Naast het nieuwe entreegebied treffen we allerlei maatregelen voor een veilig bezoek aan het ziekenhuis.  

Route hoofdingang

De nieuwe hoofdingang bevindt zich nagenoeg naast de oude hoofdingang. MMC blijft daardoor bereikbaar zoals u gewend bent. Via aangepaste bewegwijzering op het terrein wordt u naar het nieuwe entreegebied geleid.

Verbouwing gaat verder

Deze nieuwe, tijdelijke entree draagt bij aan de realisatie van een geheel nieuw ontvangstconcept op de plek van de huidige hoofdingang die naar verwachting medio 2024 opgeleverd wordt.