26 oktober 2023

DDW: hoe ziet de zorg eruit in 2034?

DDW 2023 VRPO (c)

DDW 2023 VPRO (c)

Bezoek onze expositie tijdens de Dutch Design Week van 21-29 oktober 2023

Ook dit jaar is Máxima MC erbij tijdens de Dutch Design Week (DDW). Van 21-29 oktober 2023 zijn er verschillende exposities zichtbaar over zorg in de ‘Embassy of Health’. Op Strijp S, Torenallee 22-04, zijn verschillende exposities zichtbaar rondom Health. Breng tijdens DDW een bezoek aan de Embassy of Health, hier laten Máxima MC en Fontys Centre of Expertise Health in een expositie hoe de zorg van de toekomst in 2034 kan worden ervaren.

Zorg van de toekomst
Door de ogen van vijf fictieve personen wordt via video de zorg van de toekomst getoond. Zo vertelt een arts over de verandering van zijn werk door de komst van AI (kunstmatige intelligentie). Een patiënt vertelt over zijn ervaring met de meer digitale vorm van contact met het ziekenhuis over zijn dossier en wordt er vanuit de ogen van een verpleegkundige ingegaan op de vraag of we de patiënt nog wel echt zién of dat we dit uitbesteden aan de technologie. Het is een fictieve weergave van de rol op techniek en kunstmatige intelligentie binnen de zorg in 2034 vanuit allerlei hoeken bezien.

Meer informatie?
Bij de Embassy of Health is nog veel meer te beleven. Voor een overzicht van het totale programma kunt u terecht op de website van deze Embassy