26 juni 2024

Overlijdensbericht dhr. dr. G. Schep

Afgelopen weekend bereikte ons het tragische nieuws dat sportarts G. (Goof) Schep plotseling is overleden op 63-jarige leeftijd.

Goof Schep was sinds 1992 werkzaam in Máxima MC en de grondlegger van de afdeling sportgeneeskunde. “Als sportarts was hij zeer betrokken bij zijn patiënten. Hij combineerde zijn baanbrekende werk voor (top)sporters met innovatieve projecten voor chronische patiënten. Vastberaden maakte hij zich jarenlang sterk voor de verspreiding van het belang van beweging bij chronisch zieken. Hierin heeft hij veel voor de afdeling en voor de landelijke ontwikkeling van het vak sportgeneeskunde bereikt en daar zijn we Goof dankbaar voor. We gaan onze fantastische collega heel erg missen“, aldus Bert van Essen, namens de vakgroep sportgeneeskunde.

Patiënten van dr. Schep worden de komende tijd persoonlijk geïnformeerd over de voortzetting van hun behandeling.