Groetelaers, dhr. R.

Groetelaers, dhr. R.

  • Functie chirurg
  • Contact 040 888 8550
  • Aandachtsgebieden traumachirurgie, algemene chirurgie
  • BIG-nummer 89057616401

René Groetelaers werkt in Máxima MC als chirurg. Hier werkt hij hoofdzakelijk als traumachirurg een arts die zich bezighoudt met ongevallenchirurgie. Groetelaers heeft bijzondere interesse in hand- en polschirurgie. Daarnaast voert hij operaties uit aan de buikwand en galblaas.

“Het mooie aan mijn vak vind ik de praktische en technische aspecten in combinatie met het menselijke. De traumatologie laat zich niet voorspellen en daardoor is mijn dag altijd anders. De snelheid en afwisseling trekken me. Het vraagt telkens om een nieuwe inschatting, een ander plan en flexibiliteit. Ook vind ik het leuk dat ik patiënten van alle leeftijden kan helpen.”

Het innovatieve karakter van MMC was voor hem een van de redenen om hier te komen werken: “Ik vind het belangrijk om met de tijd mee te gaan en te blijven vernieuwen. Innovatieve behandeltechnieken vind ik dan ook interessant om te volgen en mee te ontwikkelen.” Daarnaast heeft Groetelaers interesse in onderwijs, iets wat hij goed kwijt kan in MMC als opleidingsziekenhuis: “Ik draag met veel plezier bij aan de opleiding van arts-assistenten tot collega-chirurgen.”

Aandachtsgebieden

Werkzaam op de afdeling

Contact