Keet, dhr. dr. S.W.M.

Keet, dhr. dr. S.W.M.

  • Functie internist
  • Contact 040 888 6300
  • Aandachtsgebieden Nefrologie
  • BIG-nummer 29916057701

Sander Keet is geboren en getogen in Naarden en studeerde geneeskunde aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Hierna begon hij met de opleiding tot internist bij het Kennemer Gasthuis (heden Spaarne Gasthuis) in Haarlem. Om zich verder te verdiepen in de nefrologie heeft hij de overstap gemaakt naar het Leids Universitair Medisch Centrum. Naast zijn studie en opleiding promoveerde hij op onderzoek naar het autonome zenuwstelsel dat betrokken is bij de regulering van de functie van verschillende organen, waaronder hartfrequentie en bloeddruk.

Per november 2018 werkt dr. Keet in het Máxima MC waar hij de volle breedte van de interne geneeskunde en met name ook de nefrologie uitoefent.

Dr. Keet vindt het belangrijk dat het behandelplan door zowel dokter als patiënt gedragen wordt. Hij en patiënt werken aan een gezamenlijk doel dat aansluit bij de medische situatie en wens van de patiënt.

Aandachtsgebied

  • Nefrologie

Wetenschappelijk onderzoek

Dr. Keet heeft verschillende wetenschappelijke publicaties op zijn naam staan. Op PubMed kunt u hiervan het overzicht zien.

Werkzaam op de afdeling

Contact