Kuntzel, mw. I

Kuntzel, mw. I

  • Functie reumatoloog
  • Contact 040 888 56 76
  • Aandachtsgebieden Echografie en onverklaarde pijnklachten van het bewegingsapparaat

Mijn naam is Inge Kuntzel. Sinds april 2017 werk ik met veel plezier bij het Regionaal Reumacentrum. Reumatologie spreekt mij aan, omdat de meeste reumatische aandoeningen chronisch zijn. Hierdoor blijven patiënten lange tijd onder behandeling. De behandelingen zijn niet alleen medisch, maar het is ook voor een deel begeleiding. Het doel is uiteindelijk om mensen te behandelen, zodat zij hun rol in huis en/of op het werk kunnen blijven uitoefenen. Hiervoor werken we vaak samen met onze eigen ondersteuners, maar ook met andere specialisten en therapeuten.

Reumatologie is een breed vak, waarbij ik het belangrijk vind dit in de volle breedte uit te voeren. Mijn specifieke interesse gaat uit naar onverklaarde pijnklachten van het bewegingsapparaat. Hierbij is het vooral belangrijk mensen goed te informeren, zodat zij zelf de draad weer kunnen oppakken met de huisarts.
Daarnaast heb ik mij ook gespecialiseerd in echografie.

Ik heb geneeskunde gestudeerd in Maastricht en mijn opleiding tot specialist heb ik gevolgd in het Maastricht UMC+ en Zuyderland, locatie Sittard en Heerlen.

Talen

Nederlands en Engels

Lidmaatschappen van beroepsorganisaties

Nederlandse Vereniging voor Reumatologie (NVR)

Werkzaam op de afdeling

Reumatologie

Contact