Mignot-Evers, mw. L.A.A.

  • Functie SEH-arts
  • Contact 040 888 88 11
  • Aandachtsgebieden Spoedeisende Geneeskunde
  • BIG-nummer 39066912701

Lisette Mignot-Evers is sinds 1 april 2012 werkzaam op de Spoedeisende Hulp in Veldhoven. In 2000 startte ze met de opleiding geneeskunde aan de universiteit van Maastricht. De keuze om SEH-arts te worden, werd tijdens haar co-schappen aangewakkerd. “Ik merkte al snel tijdens mijn co-schappen dat op de Spoedeisende Hulp mijn passie ligt. De dynamiek die op deze afdeling heerst, het hollen en dan weer stilstaan, en het zien van een patiënt van wie ik nog niet weet wat hij mankeert, dat is wat dit specialisme zo leuk maakt.”

Na haar opleiding tot SEH-arts in het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven met succes tot hebben afgerond, besloot Mignot om bij Máxima MC te gaan werken. “In het Catharina Ziekenhuis heb ik het erg naar mijn zin gehad, maar het was tijd om mijn vleugels uit te slaan en mijn horizon te verbreden. Hier word ik gesteund in mijn wetenschappelijk interesse en kom ik op een afdeling terecht waar ik samen met vijf andere enthousiaste SEH-artsen de spoedeisende zorg binnen dit ziekenhuis naar een nog hoger niveau kan tillen.”

Mignot typeert zichzelf als flexibel, ambitieus en betrokken. “Ik ben daadkrachtig en weet wat ik wil. Zo heb ik de ambitie om in de toekomst te promoveren op het vakgebied Procedurele Sedatie en Analgesie (het toedienen van sedatie om onderzoeken voor de patiënt zo comfortabel mogelijk te laten verlopen). Een gebied waar nog veel winst op te behalen is voor veel SEH’s in Nederland, voor zowel de patiënt als de SEH- arts.”

Werkzaam op de afdeling

Spoedeisende hulp

Contact