Vakantiedialyse

Een nierziekte en afhankelijkheid van dialyse hoeft u niet te weerhouden van een onbezorgde vakantie. Máxima MC biedt daarom dialyse tijdens uw vakantie aan.

  • U kunt tijdens uw vakantie in de regio (in de Peel en de Kempen bijvoorbeeld) in Dialysecentrum Máxima MC terecht voor dialyse

Vakantiedialyse in MMC

Bent u op vakantie in De Peel of bezoekt u bijvoorbeeld familie in Eindhoven? Dan kunt u op onze locatie in Veldhoven terecht voor vakantiedialyse. We houden bij het inplannen van uw dialyse zoveel mogelijk rekening met uw vakantielocatie. U kunt een afspraak maken door contact op te nemen met Dialysecentrum Máxima MC. Ongeveer één à twee weken vóór de dialyse geven wij u de definitieve dag(en) en tijd(en) door. Houdt u verder rekening met de volgende zaken:

  • Bij het maken van een afspraak kunt u aangeven bij welke zorgverzekeraar u verzekerd bent. De factuur wordt dan rechtstreeks bij de zorgverzekeraar in rekening gebracht.
  • Uitgangspunt voor vakantiedialyse in MMC is dat u een stabiele patiënt bent, die de dialysebehandelingen goed doorstaat en een goede vaattoegang heeft. Na het doornemen van de medische en verpleegkundige gegevens die u of uw eigen centrum ons heeft toegestuurd, beslist onze dialysearts of u in aanmerking komt voor vakantiedialyse.

Het Wolders Ven

Het Wolders Ven is al meer dan 35 jaar een vakantiehuis voor gasten uit heel Nederland, die door een handicap of om een andere reden niet in staat zijn zelfstandig op vakantie te gaan. In het Wolders Ven kunnen zij eventueel samen met de mantelzorger even aan de dagelijkse sleur ontsnappen. Stichting Het Wolders Ven stelt zich ten doel zorgbehoevenden een vakantieweek aan te bieden tegen beperkte kosten. Vele vrijwilligers werken daarvoor belangeloos samen.

“Het Wolders Ven’ ligt 4,8 km van het dialysecentrum Màxima in MMC Veldhoven, dat is met de auto of taxi nog geen tien minuten rijden. Een vakantieweek op het Wolders Ven is dus heel goed te combineren met uw dialyse in ons centrum. Er zal indien mogelijk rekening worden gehouden met uw dialysetijden in het vakantieprogramma daar. Gasten komen graag terug naar het Wolders Ven. Vooral vanwege de gezelligheid in een kleine groep, in een prachtige en rustige omgeving.”

Meer informatie over het Wolders Ven vindt u op: www.woldersven.nl

Vakantiehuisje “het Wolders Ven”