Broekhuysen, mw. C.L.

Broekhuysen, mw. C.L.

  • Functie Plastisch chirurg
  • Contact 040-8888590
  • Aandachtsgebieden Mammareconstructies Microchirurgische mammareconstructies (DIEP) Microchirurgische en reconstructieve chirurgie
  • BIG-nummer 79049946801

Ik ben werkzaam geweest in MMC als Agnio bij de plastische chirurgie en heb mijn vooropleiding bij de chirurgie in het MMC mogen doen. Dit was een zeer prettige ervaring. Ik ben dan ook zeer blij hier weer te mogen werken in een leuke en goede maatschap. Mijn ambities zijn om de mammareconstructies nog meer vorm te kunnen geven. (Directe) Vrije lap reconstructies middels buikhuid en vet (DIEP) en oncoplastische chirurgie. Een goede samenwerking in teamverband met de chirurgie is hierbij essentieel en spreekt mij dan ook zeer aan.

Tijdens mij opleiding in Groningen heb ik veel ervaring mogen krijgen in mammareconstructies middels buikhuid en vet (DIEP) en andere reconstructies middels perforatorlappen. Dit is dan ook mijn aandachtsgebied geworden. Wat mij erg aantrekt aan mijn vak is de veelzijdigheid. Het is een breed specialisme in alle leeftijdsgroepen. Ook biedt plastische chirurgie de mogelijkheid om samen te werken met andere specialismen wat ik als zeer prettig ervaar.

Opleidingsziekenhuis

UMC Groningen

Universiteit

UMC Utrecht

Werkervaring

Agnio, Afdeling Algemene Chirurgie, Bosch Medicentrum, ’s-Hertogenbosch
Agnio, Maatschap Plastische Chirurgie, Eindhoven
Staflid plastisch chirurg, Afdeling plastische en reconstructieve chirurgie UMCG
Plastisch chirurg mtsch. plast.chir. Eindhoven (lokatie MMC, SJG Weert

Overige werkzaamheden

Participatie als staflid binnen de opleiding tot plastisch chirurg regio Eindhoven.

Werkzaam bij

Contact