Laet, dhr. dr. K. de

Laet, dhr. dr. K. de

  • Functie uroloog
  • Contact 040 888 83 90
  • Aandachtsgebieden oncologie, laparoscopie en niersteenlijden
  • BIG-nummer 69913507701

Opleiding

Studie geneeskunde van 1997 – 2003 aan de Universiteit Diepenbeek (België) – Universiteit Lausanne (Zwitserland) – Universiteit Antwerpen (België).
Opleiding urologie Antwerpen (België) – Parijs (Frankrijk) – Kortijk (België). Fellow of the European Board of Urology in 2010.

Nevenwerkzaamheden

Lid van de Nederlandse en Belgische Vereniging voor Urologen, European Association of Urology en Endourological Society. Referee voor internationale urologische tijdschriften (British Journal of Urology International, Neurourology and Urodynamics en Current Urology).

Wetenschappelijk onderzoek

Promotieonderzoek naar het gevoel in de blaas. Verdediging doctoraatsthesis juni 2010.
(Co-)auteur van talrijke nationale en internationale voordrachten en publicaties over onder andere prostaatkanker, steenchirurgie, plasklachten.

Aandachtsgebieden

  • oncologie (urologische kanker)
  • laparoscopie (kijkoperaties)
  • steenlijden

Bijzondere vaardigheid

Kijkoperaties

Bekkenzorg Máxima

Bekkenzorg Máxima biedt alle zorg voor klachten in en rondom het bekken aan mannen, vrouwen en kinderen. Iedere specialist kijkt vanuit zijn eigen specialisatie naar het probleem van de patiënt, ook ik als uroloog op het gebied van endometriose, die vaak al jaren met hun klachten rondlopen en soms ten einde raad zijn.
De patiënt staat centraal en wij als specialisten werken nauw met elkaar samen om de zorg op de patiënt af te stemmen. Door de korte toegangstijden en korte lijnen binnen Bekkenzorg Máxima sluiten de afspraken met de verschillende specialisten zoveel mogelijk op elkaar aan.

De patiënt weet in een zo kort mogelijke tijd wat er aan de hand is en krijgt een behandelplan om zo snel mogelijk van de klachten af te zijn. Bekkenzorg Máxima biedt een unieke kans om de andere specialisten structureel te betrekken bij de endometriose zorg. We kunnen nu de zorg aanbieden zoals die van een expertisecentrum verwacht mag worden.

Werkzaam op de afdeling

Contact